Upam, da ni res. Upam, da informacija ni točna. Upam, da bomo po preverjanju zadevo preprosto pozabili. Danes pa lahko zapišem:

1.

Trma.si dobiva veliko /dez/informacij. V vseh oblikah: klici, sporočila, anonimna pošta, znani ljudje....

2.

Take še nismo prejeli. In nas je zgrozila. Nič strahu: zadeva je načelno obvladljiva in kot vsaka ima začetek in konec. Trma vsako obvestilo skuša preveriti, včasih nam tudi spodleti. Tokrat celo upam, da bomo ugotovili, da je vse skupaj izmišljotina. Ker je v nasprotnem primeru pač zgodba res šokantna.

3.

Več nočemo in ne moremo odkriti. Želim samo javnosti sporočiti, da je sleherno obvestilo Trmi znak zaupanja. Kaj bi si lagali, včasih nam kdo tudi kaj podtakne ali vsaj skuša. Zato smo dodatno previdni in spoštujemo zasebnost. Posebej, če gre za javnosti manj znane ljudi.

TRMA BO IN JE TUDI TO ZADEVO VZELA - PROFESIONALNO IN TRMASTO. PA ČEPRAV SMO SAMO SPLETNIK, KI V MEDIJSKEM PROSTORU PO KRITERIJIH VELIKIH MEDIJEV - NE ŠTEJE VELIKO. ZA NAS PA ŠTEJE OGROMNO, ZA VAS PA OČITNO TUDI.

Miran Šubic, urednik Trma.si

ps

ČE BO ZGODBA DOBILA USTREZEN ODMEV, BOMO SEVEDA OBJAVILI. ČE JE INFORMACIJA BREZ OSNOVE PA JE DOBRO, DA NISMO IN NE BOMO.