Trma je imela 19.januarja 2021 13 000 000 klikov! Na dan objave o dogajanju v NK Triglav je bilo obiskovalcev naše strani preko 6000, na spletu pa je na družabnem omrežju ena od novic doživela zgoraj objavljen odziv.

TRMA IMA PAČ KOT VSAK MEDIJ "OSEBEN POGLED" NA IZBOR IN OBJAVO NOVIC, A NAS ODZIVI PREPRIČUJEJO, DA JE TUDI ODZIV LJUDI KOT PAHLJAČA, KI SE RAZPIRA IN ZAPIRA. ZATO NIKDAR NE TRDIMO, DA SMO SPOSOBNI PRITEGNITI VSE IN VSAKOGAR.

V zadnjem času je Trma začela s temami, ki so odjeknile širše - od "fuzbala" včeraj do priseljevanja v Kranj pred dvema letoma in kasneje še mnogo drugih! Za povrh pa smo predstavili tudi male, lokalne teme in probleme: od pasjih košev do prometnih in drugih zagat.

Če zaključimo o sebi: mnoge stvari, ki jih objavimo, so za to okolje nekaj posebnega in pritegnejo bralce. Spomnimo se samo poskusa z novo občino in drugih "malihvelikih" zadev našega vsakdana, ki jih je Trma prva (včasih tudi edina) predstavila.

Prijazno vabilo k branju in že danes: lepo praznujte praznik, ki spoštuje našo pravico do dela in dostojnega plačila, pokojnine in pravic ki nam pripadajo!