Direktorja Zavoda za turizem in kulturo Klemena Malovrha smo potem vprašali, kako je z lokalom v Gradu Khislstein kjer je tudi Gorenjski muzej...ODGOVOR OBJAVLJAMO:

No, istega dne, ko nam je poslal tole, je na spletni strani Zavoda za turizem in kulturo Kranj OBJAVLJENO TAKOLE:

Je direktor odgovoren za javne objave, namenjene javnosti? Je. Kako je zdaj z obratovalnim časom lokala, ki je v lasti MO Kranj, Zavod za turizem in kulturo pa ga oddaja v najem podjetniku?

In na vratih v času obiska našega bralca - tretja inačica! Seveda pa nikjer ne piše, da bi ob ponedeljkih zapirali...pa očitno zapirajo nekako tako kot obveščajo javnost. SE POTEM LAHKO ČUDIMO DEJSTVU, DA NAJ BI BIL LOKAL BOLJ PRAZEN KOT NE?

Zavod ima okoli ducata zaposlenih, a streljaj od direktorske pisarne gospoda Malovrha se delajo norca iz gostov in uporabnikov in...Je odprto, ni odprto ipd. so pač igrice, ki goste prepodijo za vedno. Pa tudi ni problema, Zavod prejme letno za svoje dejavnosti preko milijona evrov....IN NE POZABIMO, DA DIREKTOR KOT DOLGOLETNI GOSTINEC IMA PRAKSO Z VSEM TEM. JE PA RES, DA V NJEGOVEM LOKALU ŽUPAN IN NJEGOVA STRANKA PROSLAVIJO VOLILNO ZMAGO...IN OD TAM NAPREJ JE GOSPOD MALOVRH PAČ ZAŠČITEN KOT KOČEVSKI MEDVED?