10 let bo kmalu odkar Trma izhaja in odkar trmarim. Pa se vedno znova navdušim nad tem, kako nas (ne) berejo. Kajti o Kranju in iz Kranja se marsikaj piše in govori: VSAK DAN O TEM IZIDE POSEBEN NABOR OBJAV V MEDIJIH, KI PA SI JIH MORATE NAROČITI IN JIH PLAČATI. NA PRIMER: TISTI NABOR, KI GA PLAČUJETE VI IZ VAŠIH ŽEPOV PREKO VAŠEGA IN NAŠEGA PRORAČUNA, TRME NE ZAZNAVA. NIČ SE NE PRITOŽUJEMO: NEK KRITERIJ OČITNO POKAŽE, DA 13 000 000 KLIKOV V DEVETIH LETIH IN 3 000 000 ZNAKOV NA LETO NA TRMINI STRANI NE POMENI NIČ! OZIROMA PREMALO ZA TO, DA BI BILI MORDA ENAKOVREDNI MEDIJEM, KI SO V KRAJU RESNIČNO POSLUŠANI IN BRANI DO ONEMOGLOSTI - NPR RADIO TRŽIČ ALI PA METROPOLITAN ALI PA RADIO SORA ALI PA ..

Trma tudi s "klipingom" ne bi bila nič boljša ali slabša. Kajti nesmrtni in dosmrtni kmpliment smo prejeli kar na seji mestnega sveta od svetnika, ki - milo rečeno - na Trminih straneh gostuje od začetka...: ON JE JAVNO POVEDAL OB RAZPRAVI O TEM, KAJ PLAČUJE MO KRANJ MEDIJEM ZA OBJAVE O SEBI, DA ODOGAJANJU V MESTNEM SVETU LAHKO BERE LE NA TRMI IN DA SO - OJOJOJ - VSI KAR ENAKO OBRAVNAVANI!

Za Božič letos bomo imeli tam okoli 14 000 000 klikov ali v povprečju 1,4 milijona letno. Ker smo nekaj časa spali, je statistika še bolj ugodna. Za darilo si že zdaj želimo, DA NE BI BILI NIKDAR DEL TISTEGA, KAR VSAKOKRATNA OBČINSKA OBLAST ZAZNAVA IN POŠILJA NA OKOLI KOT ZBIREK OBJAV O KRANJU! Ne bi bili radi v družbi precejšnjega števila medijec, ki so za objave lepo plačani...vsak dan sproti!

ps

Ja, hudiča: ali nismo mi županovo, občinsko, politično ipd. plačano trobilo?

Odgovor: Trma = samo svoja - sama svoja - samosvoja!