"NZS IN NK TRIGLAV STA SOOČENA Z NELJUBIM DOGODKOM NEDOVOLJENEGA FOTOGRAFIRANJA V PROSTORIH ŠPORTNEGA CENTRA KRANJ IN MED URADNIM DOGODKOM V ORGANIZACIJI SODNIŠKE ORGANIZACIJE NZS. STORILEC JE FOTOGRAFIRAL SLOVENSKE NOGOMETNE SODNICE MED PREOBLAČENJEM, BIL PRI TEM ZALOTEN IN JE ŽE ODSTRANJEN IZ KLUBA KJER JE SICER DELOVAL KOT TRENER. NZS IN NK TRIGLAV IZRAŽATA NIČELNO TOLERANCO DO TAKIH POČETIJ IN JAVNO POUDARJATA SVOJE ODKLONILNO STALIŠČE DO TAKIH INCIDENTOV. KOT ŠPORTNI ORGANIZACIJI, KI DELUJETA V JAVNEM INTERESU BOMO VEDNO STALI NA STRANI ŽRTEV TAKIH DOGODKOV!"

Podpisana bi morala biti Radenko Mijatović in Franjo Radiković, predsednika zveze in kluba. To je naša pomoč molčečima in zraven bi lahko prišteli še šefa sodnikov Mc Dowella. Nič se ni zgodilo, šele ob pritisku "močnejših medijev" je NZS sploh objavila potrditev dogodka in svoje stališče.

Kaj Nataša Pirc Musar? Kaj pa Jadranka Rebernik? Kaj pa Tanja Fajon, kaj pa varuh človekovih pravic, Olimpijski komite, kaj pa "main stream" mediji (brez razlik med levimi in desnimi in...)? VSA ČAST SLOVENSKIM NOVICAM, DA NISO SLEDILI MOLKU OSTALIH. POUDARJAMO: DOKLER BODO OB TAKIH DOGODKIH MOLČALE ŽRTVE, DOKLER BODO MOLČALE ŠPORTNE IN DRUGE USTANOVE, DOKLER BODO BREZBRIŽNI MEDIJI, SE NE ČUDIMO, ČE SE TO JUTRI ZGODI NAŠIM HČERKAM, ŽENAM, PUNCAM, SESTRAM....!

NISTE SAME! Trma.si je na vaši strani. Dokazano.