Najprej: ste vedeli, da direktor javnega Zavoda za turizem in kulturo vsak mesec plača najmanj 2000 evrov vseh stroškov za to, da dobimo (če ga dobimo) v roke Utrip kjer piše, kaj se bo v Kranju dogajalo? Ste vedeli, da posel traja nekaj let in ni bilo nikoli javnega razpisa čeprav skupna vsota presega zdaj najmanj 50 000 evrov? Ste vedeli, da je Tomaž Štefe bil izbrani kader bivšega župana Kranja Boštjana Trilarja, ki je očitno tako početje dovolil oziroma morda zanj sploh ni vedel, kar je enako slabo? Ste vedeli, da je glavni oblikivalec Utripa Aljaž Primožič (njegov honorar 350 evrov mesečno za to delo....), donedavnega član IO Več za Kranj in tesen politični sodelavec Boštjana Trilarja, donedavno predsednika Več za Kranj, zdaj občinskega svetnika?

Tudi mi nismo vedeli tega. Zato smo za jasno sliko o tem, kaj plačujemo iz svojih žepov v žep (posredno, ker je gospa Marija Volčjak največja posamična lastnica podjetja, ki letno deli tudi dobičke....)Marije Volčjak, zaprosili gospoda Tomaža Štefeta, direktorja javnega zavoda! In želeli videti dokumente o javnem naročilu, o morebitnem razpisu ter seveda pogodbo z GG. Ne, to ni nič posebnega - to so javni dokumenti! O javnem denarju! Kajti - da bo slika popolna - MO Kranj je z javnim razpisom izbrala GG kot izdajatelja priloge Kranjske novice kar pomeni okoli 50 000 evrov Gorenjskemu glasu letno....oziroma s prilogo Utrip še kakih 20 000 minimalno!

***Tomaž Štefe nam ni odgovoril na naša vprašanja, še manj poslal dokumente. Pač pa je poslal svoj odgovor, ki ga bomo objavili na strani Trme. ZA ZDAJ VELJA, DA PRIČAKUJEMO OGORČEN POSEG V ZADEVO S STRANI MESTNIH SVETNIKOV VEČ ZA KRANJ BOŠTJANA TRILARJA, BORISA VEHOVCA IN DAMJANE PIŠKUR TER SEVEDA PROTEST IO VEČ ZA KRANJ Z GORAZDOM COPKOM NA ČELU. ZAKAJ? NI MINILO NITI POL LETA, KO SO ZARADI "DROBLJENJA JAVNIH NAROČIL IN SKRIVANJA PODATKOV" V NEKI DRUGI ZADEVI TERJALI IN DOBILI OBRAVNAVO NA MESTNEM SVETU IN O SVOJIH SUMIH, PODTIKANJIH, NAMIGOVANJIH OBJAVILI - GLEJ NO GLEJ - OGLAS V MEDIJU KJER JE UREDNICA, SOLASTNICA, DIREKTORICA - GLEJ NO GLEJ - GOSPA MARIJA VOLČJAK! /***PRIPIS: MESTNI SVET JE OBTOŽBE ALI NAMIGE ALI....V TISTI ZADEVI ZAVRNIL SKORAJ SOGLASNO, MARIJA VOLČJAK PA JE PO RAZSODBI RAZSODIŠČA OGLAŠEVALSKE ZBORNICE MORALA OGLAS UMAKNITI TUDI S SPLETNIH STRANI GG/