Kako lepo in pozitivno je življenje včasih. V soboto smo našteli 25 000 klikov, danes pa ...

....rekord!? Med vikendom je navadno manj obiska, ker se ljudje posvečamo marsičemu. Trma.si pa je v dveh dneh potolkla "vikend rekord" klikanja na naše vsebine. Smo veseli: bolj nas kdo skuša onemogočiti, bolj se odzivate in bolj tudi kaj dodate. Tokrat smo se nasmejali od srca na spodnji odziv na družbenem omrežju:

Kako duhovito in aktualno in zbadljivo! Naš bralec Matija je znova dokazal, da so mediji zanimivi tudi ali zlasti zaradi tistih, ki jih berejo in se odzivajo. Legendarni film, legendarni igralec in aluzija na naše kranjske zagate s tem ali onim mostom....Smo kar "fouš", ker se sami nismo domislili tega.

Že jutri pa po starem: lahko boste prebrali nazorno in jasno, kako se nas bojijo in kako ne zmorejo lepih besed in krilatic in poslanic in samohvalnic nadgraditi z enim samim stavkom: "Nismo ravnali prav!" Mi vemo, zakaj ne: ko enkrat dobiš občutek, da si nezmotljiv, postaneš sam sebi zadosti. Pa to velja tudi za oblastnike vseh vrst ali pa še posebej zanje. Je molk lahko odgovor tistih, ki se bašejo za naš denar? Lahko. Vsaj v Kranju. Vsaj zdaj. Vsaj od teh, ki so na oblasti. Dober tek...

Jutri na Trma.si......

Miran Šubic, ki se znam smejati tudi ob grenkih razlogih za smeh in tudi ob nedeljah, ki so rekordne....