Če kaj nezakonitega storite ali vsaj opustite dolžno ravnanje, ni nič narobe. Če vas ne zasačijo, prisilijo v popravo napake. To je logika ministrice slovenske vlade, ki po vsej državi "napeljuje" infrastrukturo. To je javno povedala in zatrdila.

Krivi smo vsi mi, ki smo morda kaj naredili narobe in so nas inšpektorji ipd. organi države oglobili. Ker naš objekt ni viden od daleč kot lesena lopa ministrice, ki je pri tem vsaj pretiravala, če ne že lagala. Njen objekt je "skrit" na rob njive in ni viden od daleč...a za inšpektorje je bil "neviden".

Logika političarke, ki je prisegla na ustavo, je naslednja: če me ne dobijo in prisilijo, potem ni nič narobe !? Kajti pretentati državo je prav in pravilno in primerno? Tisti ljudje, ki nam priigajo o zakonih in stroki, sami temu ne verjamejo: so črnograditelji, ker - prosto po AB - je država tako šibka, da je ni prisilla v to, da bi jo spoštovala?

Na tako absurdno in sporno izjavo, bi morali seveda skočiti pokonci vsi. Ker: "ja sem imela nelegalen objekt, a ga niso videli inšpektorji, vidi ga pa cel Kranj"!? To je vehementna obramba tiste ministrice, ki je prisegla na Ustavo. Da bo branila, ščitila in upoštevala zakone te države, razen v primeru, ko je ne zalotijo, zasačijo inšpektorji?????

Primer črne gradnje in njenega obstoja se sprevrže v problem tistega, kar nas najbolj jezi: kdo je nad zakoni? Kdo se nanje požvižga? Kdo dobi priključek brez plačila prispevka, ki ga je dolžan plačati preden kdo zasadi lopato zanj?

Odgovor: to je ministrica Alenka Bratušek, ki se s tem javno hvali!

Miran Šubic, državljan iste države, občan iste občine....