Prilizovanje je grda lastnost. Klečeplazenje tudi. Pa potuhnjenost še kako! In tako dalje. Je lokalni medij lahko neugoden do župana? Odvisno, kdo koga plačuje. Na primer: če prejmeš od občin in drugih ustanov milijone, je to težje ali nemogoče. Mi ne prejemamo in nismo prejeli in ne bomo prejeli niti centa od nobene oblasti, nobenega župana. Pa smo imeli dobre, manj dobre, slabe in.... odnose z njimi. Zanimivo: najslabše se do Trme obnašajo tisti, ki bi nam lahko največ kritičnega povedali npr. o županu, upravi ipd. Pa so se skrili v mišje luknje, ker tudi njih znamo vprašati, kako kakšna stvar poteka in potem je - molk.

Danes smo objavili klepet z županom, zdaj pa bo (upamo) mir: niso vsak mesec izredne razmere in virus ipd. Zelo radi bi - na primer - objavili pogovor tudi s kom iz "trde opozicije", ampak slednji še nekaj sto evrov čudne porabe javnega denarja ne zmorejo pojasniti in tako smo nad tem obupali. Pa ostajamo kritični, brez skrbi.

V času krize pridejo na dan človeške lastnosti: najboljše in najslabše. In to se nam dogaja. Temu smo priče. Trma bo pri lezenju v ... in pri bodičavosti pisanja ostala samo svoja in samosvoja. To pa je bogastvo, ki ga nima trenutno noben medij (kmalu bomo prejeli odločbo, da smo medij....) v Sloveniji: saj spremljate, kako se razvrščajo v za in proti temu ali onemu.

Pa se torej moramo svečano zaobljubiti, da župana ne bomo vabili na pogovor toliko časa, da prej ne objavimo pogovor s kom iz opozicije. Vrata so odprta, Trma pa vse bolj brana. Nam želite ob 12 milijonskem klikanju v teh dneh pomagati? Navodilo in prošnja in želja - priloženo spodaj.

O TEM, DA IMA KRANJ SVOJ SPLETNIK, SEZNANI VSAK DAN VSAJ 3 /TRI/ LJUDI, KI JIH POZNAŠ! POŠLJI JIM EL POŠTO, SMS, MMC, POKLIČI JIH - KARKOLI. HVALA. TRMATORJI