Recimo: obstaja medij z desetletja dolgo tradicijo, tisoči naročnikov, številnimi novinarji - na skupščino Triglava pa pošlje honorarnega sodelavca, ki bistvenih dogodkov niti omeni ne. Kaj šele, da bi to naredil kdo od "glavnih" medijev naše države...

Recimo, da se potem v anketi o tragičnem izpadu iz prve lige oglasi župan Kranja s svojim mnenjem: odziv je naravnost neverjeten, njegova izjava je plod polemik. Branost zajamčena...

Recimo, da nek spletnik začne in nadaljuje s problematiko priseljencev v Kranj. Tisoč, dva tisoč in več tistih, ki ga berejo, se odzove tako ali drugače. Tema, ki je del našega življenja, bivanja.

Recimo, da nek spletnik odkrije početje države glede brskanja po vaših dokumentih pa sploh ne veste tega. Odzove se ministrstvo, zgane se država, morajo odgovoriti o posegu v vašo zasebnost.

Recimo, da je to znak lakote. Po tem, da bi vedeli, kaj se okoli vas dogaja. Da bi sledili tistemu kar sicer dobro plačani mediji zamolčijo, ker morda zanje ni pomembno. KLUČEN NESPORAZUM: POMEMBNO JE ZA LJUDI. ZATO IMA TRMA VSAK DAN VEČ TISTIK, KI KLIKNEJO ....DA (Z)VEDO!