Takole se je bilo lepo slikati z županom julija 2019. Od takrat do danes ni v javnost pricurljala niti ena sama novica, da so športni funkcionarji zadeve premaknili. Pač pa smo bili soočeni s tem, da to v bistvu nikogar ne zanima. Da vsak vleče na svojo stran. Kredibilnost govornika iz lanskeg leta pa je znana: med tem je uspel "potopiti" svoj klub kjer je prejemal bajno plačo in bi zdaj še lepo posloval...

Ne trdimo, da se ni nič zgodilo. Ne trdimo, da se kdo ne trudi. Ne trdimo, da projekt ni dober za kranjski šport. Za ljudi gre. Za tiste v klubih in drugod. Za njihov odnos in pristop. Za prizadevanje, da bi bila blagovna znamka Triglav v športu med vodilnimi v Sloveniji. Kako skrbijo za to skakalci, si lahko ogledate. Dejansko je vse skupaj tista športna mizerija, ki je Kranju lastna že desetletja: samo skupaj ne! Samo združeni ne! Samo povezani ne!

Rezultat? Kranj = športno mesto!? Je, nedvomno in imamo na koga biti ponosni. Le premika naprej ni. Dokler bodo "fekonje" narekovale razvoj v športu, bo tako. Pod to se podpišem.

Miran Šubic, novinar in nekdaj športni funkcionar (tudi nam ni uspelo kaj več...)