Letos sem želel kot podporni član Triglava zvedeti, kako klub posluje - predsednik Beno Fekonja mi ni dal nobenega podatka čeprav sem /res bolj fiktivno/ kandidiral za predsednika kluba. Na skupščini so mi preko "marionete" Marjana Tkalca zagrozili s tožbami ipd., ker "v tako luč mečem klub"!

Letos je klub izpadel v 2. ligo in si nakopal za okoli 100 000 evrov kazni davkarije za sporno poslovanje v času, ko ga je vodil Beno Fekonja. Jure Gortnar je na skupščini kluba kot novi predsednik zatrjeval, da bo klub vodil k novim uspehom, po dveh mesecih je odstopil.

Letos je klub star 100 let, dobil je milijon vredno razsvetljavo za svoje tekme. Obenem pa prihajajo na dan prejemki dveh vodilnih v klubu, ki sta osebno in neposredno odgovorna za športno polomijo in poslovno katastrofo. Na misel jima ni prišlo, da bi odstopila, jalovo vodstvo z večnim podpredsednikom Miroslavom Matijaševičem pa ju še vedno pušča na položajih. Izračun pokaže, da sta v (njunih) zlatih časih stala klub 10 000 evrov mesečno (da o sponzorskih avtih ipd. ne pišemo)

Če bi šlo za podjetje, ne bi imeli pravice zastavljati vprašanj. Tako pa gre za klub, ki deluje v javnem interesu. Člani s plačanimi vstopnicami oziroma letno članarino in starši mladih nogometašev z vadnino in občina s proračunskim denarjem so torej omogočili zaslužke dveh vodilnih, ki jima ob vseh polomijah ni padel las z glave, kot se reče.

TO JE DANES ŽAL OSTALO OD NAŠEGA TRIGLAVA: KORITO S.P. ZA TISTE, KI SO IN ŠE RIBARIJO V KALNEM. SRAMOTA!

Miran Šubic, navijač in podporni član, nekoč direktor in predsednik kluba....