Valentinovega ne praznujete? Torej nje/ga nimate radi! Pa noč čarovnic? Ojoj, napaka. Pa ne veste, kdo so v košarki "kozlički" in kdo "vročica"!? Ti zabitež ti....Pa vse je itak kul (razen v politiki) in gremo zvečer hengat ven (do policijske ure) iz fleta...ipd. Do bruhanja!

Pojedli nas bodo s hrano (hamburger), pijačo (kola) in seveda vsem ostalim. Enostavno nas bodo pohrustali - z vedno novimi običaji, ki so pač običaji za to, da se kaj zasluži. Pa saj to ni nič narobe, če se bi bili sposobni mi sami kaj takega spomnit, kajne? Pa vse jemljemo z one strani luže in presajamo k nam, računalništva vešče generacije hejtajo stare šege in običaje, ker to ni "in".

Pa ne, da bi me razganjalo kako sovraštvo do te uvožene krame, ki se ji reče preprosto "amerikanizacija" in jo doživlja bolj ali manj ves svet....Je pa samo peščica tistih, ki tega ne jemljemo za suho zlato, ki smo siti televizije kjer je "made in..." samo nasilje, slovenski novinarji pa sredi Slovenije doživljajo orgazme ob metanju žoge skozi koš, ki nas tam doli ne briga veliko (kogar ma, naj si izvoli postreči) dokler ne pride tja nadbožanstvo iz male deželice...

Štiri leta smo imeli Slovenko v Beli hiši. Pa se ni spomnila na nas. Niti z besedo, le papež jo je nalo opozoril, od kod prihaja. Tudi to veliko pove o nas, kajne? Zato je mogoče naslov zgrešen: so nas že pojedli!