Takole o uspehu Mihe Hrobata, člana ASK Triglav Kranj, danes poroča njegov domači klub - ne Trma. Mimogrede: zadnja in predzadnja "novica" sta pa leto dni narazen...Je Matjaž že "znorel" ob tem?

In tole je naš zapis iz oktobra, ki se je vtisnil v spomin Matjažu Penešu, da nas je pozval, da se oglasimo...PA SE ZDAJ RES OGLAŠAMO!

1.

Miha Hrobat je bil 7. na zadnji tekmi v Kitzbuhlu v Avstriji. Lepo in pohvalno. Ne bomo o lastovki in pomladi, ampak....kruta je statistika FIS /mednarodne smučarske zveze/ in še uradna je za povrh!

Takole to gre v konkurenci svetovnega pokala zadnja leta....Številke so krute in neizprosne in tudi prekleto jasne.

In še zelo pogost zapis na strani FIS /dns =DISKVALIFICIRAN/. Tudi takrat, ko se športnik z uspehom res zapiše v zgodovino...

2.

Žal ponavljamo - pa se lahko peni kdor hoče ali pa ne - tisto o kranjskem smučanju. Manjka nam Mihov Hrobatov. Ki smo ga pozitivno izpostavili oktobra 2022 in ga tudi danes kot edinega, ki sploh sodi v svetovno konkurenco - pa čeprav na rep ali na 7. mesto. To je šport.

3.

TRMA.SI /VSI NAŠI KONTAKTNI PODATKI SO ZNANI IN OBJAVLJENI ŽE 12 LET/ OD ASK TRIGLAV ŠE NI DOBILA NOBENE INFORMACIJE O ČEMERKOLI ALI KOMURKOLI. ŽAL TO NI EDINI KLUB, KI TAKO RAVNA - A TO PREPUŠČAMO NJIM. PA ZA TO SEVEDA ZA UVRSTITEV MIHI HROBATU ČESTITAMO....KOT VSAKEMU KRANJSKEMU ŠPORTNIKU, KI OPOZORI NASE. RES PA JE, DA V TEM KRUTEM SVETU ŠPORTA ZA DENAR IN SLAVO SEDMO MESTO MORDA MALO VEČ ŠTEJE ZA TISTEGA, KI JE NA OGROMNO TEKMAH ODSTOPIL ALI SE UVRŠČAL NA 37. ALI NIŽJE MESTO....PA NIČ ZATO, ODKAR JE MIHA HROBAT ZAČEL OPOZARJATI NASE, JE MINILO - SAJ NE BOSTE VERJELI - ŽE DUCAT LET!!! KDOR ČAKA, DOČAKA!