Tole je prvi dokument, ki naj bi dokazoval, da je šlo pri slavju županove zmage v lokalu v solastništvu njemu podrejenega direktorja javnega zavoda, za čiste posle brez napak. Najem lokala znaša tisočaka, toda račun s ponudbo nima prave povezave....!

Na računu bi kajpak moralo biti jasno opredeljeno, kaj gre v najemnino ipd. skladno s ponudbo. Postavke se sicer lahko ujemajo, a RAČUN NIMA NE ŽIGA, NE PODPISA. BI GA ŽUPAN IN PODŽUPAN PLAČALA, ČE BI TAKEGA KDO POSLAL NA OBČINO ZA KARKOLI?

Za drugi krog volitev je bila naročilnica izdana - dva dni po volitvah in rajanju v lokalu kranjskega direktorja javnega zavoda! Ponudba podobna kot prvič - brez žiga, brez podpisa....????STRANKA SD JO JE VZELA NA ZNANJE 6.12. Z IZDAJO NAROČILNICE....

SD SO PLAČNIKI RAČUNA, KI GA PRILAGAMO....KJE SO TU KANAPEJI IZ PONUDBE IPD., NI RAZVIDNO. RAČUN IMA VSAJ ŽIG IN PODPIS. SEVEDA PA BOGATO OBLOŽENA MIZA DOKAZUJE, DA JE TOKRAT BILA ZARAČUNANA PIJAČA+VAROVANJE....OSTALA POJEDINA PA JE BILA - DARILO???!! DOKUMENTI, KI NAM JIH JE POSLAL JANEZ ČERNE TEGA NE POKAŽEJO.

Kranjčanke in Kranjčani so z res VELIKO VEČINO IZVOLILI NOVO OBLAST! Naj ne bomo preveč "foušljivi" ampak - tudi torte ni ne v ponudbi, ne na računu. KAJPAK JE BILA PRESENEČENJE .... KOT ZA NAS DOKUMENTI, KI SO - POENOSTAVLJENO - ŠLI IZ ROK SOLASTNIKA KLEMENA MALOVRHA K JANEZU ČERNEATU (DEJANSKO JE PODPISNIK DRUG IN PREJEMNIK SD V LJUBLJANI).

/FOTO ŽURNAL24/