Slogan, ki do danes ni jasen marsikomu. Kot ni bilo jasno, zakaj se je tako diletantsko, površno in zmedeno lotila razbijan ja Kranja z novo občino. S sabo v politično brezno je potegnila še poslanko (bivšo, jasno) Matejo Udovč iz Zg. Bitenj - obenem pa seveda povzročila tudi kaj pozitivnega: na občini so se zganili in po njeni zaslugi je podeželje začelo nekaj šteti in veljati. Cena? Grozljiva in škandalozna: gospa je na dveh volitvah dobila glasov dovolj za 1 mesto v mestnem svetu, a po informacijah z Mestnega trga 1 bi bila rada vsaj podžupanja. Za županjo ji je 2x spodletelo.

ZDAJ NI NJENA STRANKA ODDALA LISTE ZA LOKALNE VOLITVE, SAMA NE KANDIDIRA VEČ. POTEM, KO JE NJENA RAZBIJALSKA AKCIJA PROPADLA NA CELI ČRTI IN SE JE VEČKRAT IZKAZALA OSEBNA PLAT NJENE POLITIKE, JE TO DOBRO ZA KRANJ: PLAČEVALI SMO JI SEJNINE KJER JE DOBESEDNO BLESTELA S PREDLOGI, KI SO NA KONCU VZBUJALI CELO POSMEH, NE SAMO ZAČUDENJE. NJEN OSNOVNI PROBLEM JE POSTAL NJENO NEZNANJE, NEPOZNAVANJE IN ŠE KAJ. POSEBEJ SI JO BOMO ZAPOMNILI PO TEM, KAKO JE PO IZGUBIL POSLA S SVOJIM PODJETJEM V KOMUNALI KRANJ, UDARILA KOT POLITIČARKA PO NOVEM DIREKTORJU....NEOKUSNO, RES.

A seveda ni vsega konec, ker ji celo njeni "partnerski" svetnik IGOR VELOV javno pripisuje tole:

In iz tega izhaja(jo) sumi kaznivih dejanj, ker anonimno pljuvanje po ljudeh je eno, podpisana kritika ipd. pa drugo. A to še pride na vrsto. Da ne bo zablod: GOSPA GUNČAR JE BILA DOLGO ČASA RADODARNA Z INFORMACIJAMI TRMI. NE ANONIMNIMI, TOČNIMI. KO PA NISMO SLEDILI NJENI POLITIKI IPD., JE ZAČELA Z DRUGAČNIMI VIŽAMI. NIČ NAROBE, POZDRAVLJAMO. IN IZRAŽAMO ODKRITO OBŽALOVANJE, DA NE MOREMO VEČ RAČUNATI NA "NJENE VSEBINE" NA TRMI. Po naši presoji smo različne umotvore njene politike uvrščali med neumnosti na enem polu in nesmisle na drugem polu. In napovedali smo prav: na notranjem dvorišču verjetno takole ne bo več parkirala...