Današnje dopoldansko "flikanje" delčka občinske ceste je bilo FARSA KRANJSKE OBČINE! Potem, ko Alenka Bratušek za svojim kopanjem po občinskem delu ceste ni pet mesecev "vzpostavila prvotnega stanja", je to storila potem, ko smo na vse skupaj opozorili MO Kranj, ki je lastnica ceste, ki si ne zasluži tega imena. In je izvajalec Alenke Bratušek&Mitje Cvjetičanina na vrat na nos po našem poizvedovanju uredil "greh" na Rupi, a v oči bodejo besede enega od tistih, ki ga take "flikarije" razjezijo: MINISTRICA JE PO PETIH MESECIH UREDILA SVOJ GREH, A MESTNA OBČINA SE NI DOMISLILA, DA BI OB MEHANIZACIJI IPD. "ZAFLIKALA" SVOJEGA - JE TO CESTA, KI JE DOBRA LE ZA LJUDI NA RUPI? JE TO OGLEDALO NAČINA DELA OBČINE, KI NI ZMOGLA ŠE NEKAJ DESET METROV ASFALTA? TO JE SRAMOTA!

Mimogrede: cerkev na Rupi je pod režimom varstva dediščine, zato Alenka Bratušek ni mogla kljub predlogu kmetijske zemlje spremeniti v zazidljivo! IN KOT TAKO RADI POUDARIJO NA MO KRANJ: GRE ZA EVROPSKO DESTINACIJO ODLIČNOSTI!

Je res za krajane Rupe tole dovolj dobro? Mimogrede in ponovno: DEL CESTE KJER JE KOPALA ALENKA BRATUŠEK BREZ SOGLASJA, JE V LASTI VAŠKE SKUPNOSTI...TUDI ZANJE JE DOBRA TALE "CESTA"!?

Trma je bila na kraju ob izkopih ministrice, ki so sporni, ker je "vlekla vodo" tudi na sosednjo parcelo kjer ni nobenega legaliziranega objekta. Je za to prejela od sosedov kak evro? Ne vemo. Trma je bila na kraju tudi danes, ko je po objavah našega medija in odzivu občine (INŠPEKCIJSKI POSTOPEK) MINISTRICA BRATUŠKOVA OČITNO ZAČELA UREJATI SVOJO "INFRASTRUKTURNO MIZERIJO" NA RUPI!