KO SEM ODGOVORNIM V BRK NAPOVEDAL LETA 2020, KAKO BODO FEKONJA, IDRIZI, BRKIĆ ETC. ODGOVORNI V NK TRIGLAV UNIČILI TEMELJE KLUBA (NOGOMETNO ŠOLO MLADIH), MI JE MARIJAN TKALEC ZAGROZIL Z IZKLJUČITVIJO, KI NAJ BI JO NEKOČ NEKAKO (PO NEURADNIH PODATKIH) IZPELJALI V NK TRIGLAV. POTEM SO SE NA IGRIŠČU LETOS MAJA IZKLJUČILI SAMI....POSLEDICE SEM NAPOVEDAL DOLGA LETA: KDOR NE ZNA, JE KAZNOVAN. IN ONI NE ZNAJO VODITI NOGOMETA MLADIH. ZATO JIM JE DNE 14.7.2022 UŠLO IZ KLUBA 8 (OSEM) MLADIH NOGOMETAŠEV. SMER: ŠENČUR+LJUBLJANA...PRESTOPNEGA ROKA ŠE NI KONEC, TO PA JE SPOROČILO VODILNIM V KLUBU! NISO OTROCI IN STARŠI KRIVI NIČESAR, GREDO NA BOLJE...A ZAMUDILI SO LANI NAGNATI IZ KLUBA TISTE, KI SO LETOS NA NOVIH FUNKCIJAH ODGOVORNI ZA ZLOM KOT GA V KRANJU NI BILO DESETLETJA...

KO NEKDO V ŠPORTU ZAPRAVI LASTNO MLADINO, JE TO DOLGOROČNO USODNO ZA KLUB. POMISLITE, NA KAKŠEN NAČIN ZDAJ STARŠEM DELAJO UTVARE: "PRI NAS DELA BRANE PAVLIN, NJEGOV SIN LUKA PAVLIN TUDI SODELUJE, BRAT IN STRIC MIRAN PAVLIN PA JE DIREKTOR REPREZENTANC IN BO POMAGAL, DA BO VAŠ SIN LAHKO..." SPODAJ PODPISANI TRDIM, DA JE TO NAVADNA LAŽ. ČE BI BILA RESNICA, BI BILO TREBA SPROŽITI KAKŠNE DRUGE POSTOPKE...RES PA JE, DA JE NZS LEGLO NEPOTIZMA KJER LAHKO NEK POVPREČEN VRATAR PRIDE DO POZICIJ BLIZU REPREZENTANCAM, KER JE PAČ IZ ISTE VASI KOT...IN TAKO DALJE IN TAKO NAPREJ.

KAJ STA REŠILA IN KJE JE ZDAJ RAST? V ŠENČURJU....

Navijač Triglava in avtor projekta Nogometna gorenjska akademija/NOGA TRIGLAV/, ki je dala vsaj 10 članskih reprezentantov Slovenije, da o mladincih, kadetih ipd. ne pišem!

Miran Šubic