Kranjski poslanki Svobode Sandra Gazinkovski in Andreja Kert = ODGOVORNI, DA JE KRANJ ZA ZDAJ OSTAL BREZ REGIJSKE BOLNIŠNICE! Da o šefu "golobnjaka" ne pišemo...

Kranjski župan Matjaž Rakovec, podžupan Janez Černe, podžupanja Manja Zorko = ODGOVORNI ZA POLOMIJO DESETLETIJ, ČE DOKONČNO IZGUBIMO BOLNIŠNICO KOT NALOŽBO STOLETJA!

Danes pišem iz srca in obljubim, da bom vse preklical, če se zgodi čudež. Čudež pa bo, če bo Kranj dobil naložbo, ki je za razvoj lahko usodna. Za zdaj je čudež poteptala v prah politična oblast Roberta Goloba. In koalicija kjer sedita Tanja Fajon in Matjaž Han (prvaka stranke, ki v Kranju vlada). A oni so le posledica, vzrok je tukaj, med nami.

Župan, ki potuje po svetu in nas brati z Japonci in Kitajci in Američani, doma izgublja vso svojo kredibilnost. Ves svoj ugled. A to je njegov problem - mi zaradi njega izgubljamo pomemben del prihodnosti, razvoja. Stotine milijonov vredna naložba se za zdaj očitno seli drugam. Naiven kot sem še enkrat zapišem: morda pa je še upanje...

Politična vrednost pa je ne glede na končno odločitev jasna: KRANJ JE PROVINCA, ZATOHLA PO STANJU DUHA TISTIH, KI GA VODIJO. NAŽIRAJO SE OB DOLGI MIZI, ODPIRAJO POLITIČNE PARKE, POTUJEJO PO SVETU, UVAJAJO KARTICE BREZ UČINKA IN - ZAPRAVLJAJO DO ONEMOGLOSTI !

Ne samo, da po skoraj šestih letih nimamo ne koncertne, plezalne dvorane, ne avtobusne postaje in doma upokojencev, nimamo več potrpljenja in spoštovanja do oblasti tistega župana, ki nam je obljubljal vse to in posebej poudarjal REGIJSKO BOLNIŠNICO KOT KLJUČNO NALOŽBO! Danes se je v Ljubljani zgodil začetek ali konec teh obljub. Zgodila se je brca, klofuta Kranju in vsem nam po zaslugi politike, ki ni bila sposobna niti v osnovah "premagati" Radovljico. Kako bodo zagotovili osnovne papirje, če še enega parka ne znajo odpreti z vsemi dovoljenji?

PONAVLJAM: BITKA JE IZGUBLJENA, VOJNA MORDA NE....A SLEPIM SAM SEBE KOT MATJAŽ RAKOVEC SLEPI VSE NAS Z NASMEHI, FOTOGRAFIJAMI, IZJAVAMI. NE PA Z DEJANJI!!!!

ps

Občan, novinar in predvsem in vedno Kranjčan odgovorno trdim: če je bolnišnica izgubljena, naj ta oblast odstopi takoj. Ker so zavozili ključen projekt razvoja Kranja!