Priprave na izredno sejo mestnega sveta tečejo, predvidoma bo seja v sredo - poslovnik od vložitve zahteva za sejo predvideva le nekaj dni za dejanski sklic! MED TEM JE V KRANJ NA OBČINO IN ŠE KAM PRISPELO PISMO GOSPODA ZORČIČA, KI PRIČAKUJE MNENJA OD OBČIN, OBČINSKIH SVETOV, ŽUPANOV...To je ena od praktičnih posledic vložene POBUDE ZA RAZBITJE KRANJA SDS+SMC+SNS, ki jo je izposlovala MATEJA UDOVČ, naša kranjska poslanka SMC.

Še vedno je ob to treba dodati, da je Trma vsem svetniškim skupinam poslala vprašanje o STALIŠČU DO RAZBITJA KRANJA NA DVE OBČINI - OGLASILI SO SE IZ LEVICE, LMŠ, SD, PLS in jasno so bili proti župan in podžupana MO KRANJ! Kaj pa liste, ki Kranj nosijo v svojem imenu!? Niti besedice!

![](/img/005 (2).jpg)

Več za Kranj ima svetniško skupino kjer sedi bivši župan Kranja Boštjan Trilar. Javno ni o procesu razbijanja občine, ki jo je vodil in kjer odloča o naši prihodnosti, rekel ali zapisal niti ene same besede! To velja za njegovo stranko in seveda vse, ki so nekoč imeli Kranja polna usta in v Kranju dobili glasove! Kaj pa zdaj!?

Državni svetnik, ki mu je odločilne glasove izborila MO Kranj, da je to postal - molči. Rad nastopa na sejah sveta, njegovi trije svetniki pa dvigajo roke oziroma glasujejo kot šef odloči. Zdaj naj bi bil med pobudniki za izredno sejo sveta Milan Glamočanin, ki živi na območju "občine Gunčar&Udovč&SDS". Tudi on o razbitju občine kjer je že bil podžupan, molči. Žal.