Trma je pridobila celotno besedilo pobude Mateje Udovč in poslancev, ki podpirajo razbitje Kranja na dve občini. Prilagamo spisek vseh!

Posebej bodeta v oči poslanca italijanske in madžarske narodnosti. Če je slednji še mogoč zaveznik Orban&Janševega prijateljstva, je dejansko nejasno, kaj imajo Italijani v Sloveniji z razbijanjem Kranja oziroma sploh s tem, kakšne občine v Sloveniji bodo. Posebno poglavje pa je spisek poslanske skupine SDS kjer manjkata dva podpisa kar pa v ničemer ne spremeni dejstva, da Kranj razbija stranka, ki ima v mestnem svetu največ svetnic in svetnikov. ZAKAJ MANJKATA PODPISA BRANKA GRIMSA (FOTOGRAFIJA KAŽE, DA JE SICER TAM BILO NEKAJ ALI PA JE LE MADEŽ NA PAPIRJU) IN JOŽETA TANKA PA JE ŽE PODLAGA ZA POLITIČNO ANALIZO: TAKTIKA, KER SI NI(STA) UPAL(A) PODPISATI ALI PA ODPOR JANEZU JANŠI, KI JE DISCIPLINIRAL 24 POSLANK IN POSLANCEV, DVEH PA NE!? Branko Grims se o ničemer javno ni izjasnil kar samo dokazuje Tantalove muke, ki jih kranjski politik trpi te dni...OBENEM PA PONOVEN DOKAZ, DA JE TRGOVINA Z GLASOVI JASNA - SMC IMA V ŠAHU JANŠEVE IN ZATO SEVEDA PODPIŠEJO TUDI TAKE ABSURDNE PAPIRJE....

PONOVNO: ČE BODO LJUDJE V SEDMIH KS ZA TO, DA SE ODCEPIJO - NI PROBLEMA OZIROMA JE PROBLEM V TEM, KDO BO TO PLAČAL IN PO ČEM. KRANJ BO O(B)STAL, KAKO PA BO V KRALJESTVU BARBARE GUNČAR PA BOMO VIDELI.

TRMA ŠE VEDNO STAVI, DA NOVE OBČINE DEJANSKO NE BO...AMPAK: ODLOČAJO VOLIVCI, VOLIVKE. KI PA BODO OB IMENU MATEJE UDOVČ IN BRANKA GRIMSA MORALI RES TEMELJITO RAZMISLITI!