OBJAVLJAMO IZJAVE O STANJU ČLANA/ICE GIBANJA SVOBODA KRANJ, KI JE ŠE VEDNO NA RAVNI INICIATIVNEGA ODBORA. IME IN PRIIMEK HRANIMO V REDAKCIJI, GRE PA ZA OSEBNO VIDENJE IN ANALIZO.

1.

V Gibanju Svoboda je zmeda, članstva tako rekoč ni. Kdor pride pa misli, da mora od politike kaj dobiti. Pa vemo, da dobijo samo prvi, glavni - ostali smo raja. O vseh odločitvah na koncu obvelja, kaj rečejo v Ljubljani. Se je ponujala v stranko Barbara Gunčar, a so jo zavrnili. Prav tako je bil zavrnjen kot celota Desus, ker ga Golob ni hotel. No, zdaj pa je prvi na listi za lokalne volitve ROK IGLIČAR bivši kader Desus.

2.

Prva kadrovnica je poslanka SANDRA GAZINKOVSKI in na listi naj bi bila ANDREJA KERT tako nizko, da ne bo mestna svetnica. Po pravici povem: znanih Kranjčank in Kranjčanov ni, smo se vsi samo debelo gledali. Eni pridejo, potem gredo. Na primer SONJA MAŠIČ, Več za Kranj, je na enem sestanku pisala zapisnik, potem pa izginila....Res hude začetne težave, ker na terenu stranka nima mreže, ničesar. Ljudje se ne poznajo, iniciativni odbor se bo šele po volitvah preoblikoval v "kranjski del Svobode".

3.

Županski kandidat ni znan. Pač pa kroži nekaj neformalnih (Golobovih?) ljudi po Gorenjski in se predstavljajo kot vplivni in pomembni. Na primer : bivši smučar Grkegor Erbežnik novači ljudi. Vse to seveda povsem zamegli dejansko stanje v stranki kjer uradno ni potrjene liste, ki naj bi jo za lokalne volitve ta teden potrjevali kajpak v Ljubljani....Zato je vse mogoče obrniti na glavo, toda Sandra Gazinkovski in Nada Sredojević ter Rok Igličar naj bi bili po sedanjem predlogu na vrhu liste kandidatov.

4.

Če bo šlo tako naprej, bo imel Rakovec kot sedanji župan lahko delo in prav mogoče je, da drugega kroga sploh ne bo. Njegova podpora je po anketah zadnjih dni preko 50%, Bajec in Stevanović sta pod 10&. Ankete niso vse, a v stranki do zdaj niso uspeli najti pravega kandidata, a časa je še nekaj. Zamisel o bivšem direktorju gasilcev Krišlju je bila pokopana, ker je "nekomunikativen"....

VSE IZJAVE SO OSEBNO VIDENJE ČLANA/ICE STRANKE GIBANJE SVOBODA, KI Z JAVNOSTJO V NAŠEM OKOLJU DEJANSKO NE KOMUNICIRA - VSAK DO ZDAJ.

PS

EDEN MEDIJSKIH PORTALOV JE OBJAVIL TRMINO ZGODBO O TEM, DA SO V GIBANJU SVOBODA KANDIDATURO PREDLAGALI PEVCU ANDREJU ŠIFRERJU. PO NAŠIH PREVERJENIH PODATKIH JE TO STORIL IGOR DETELA, MOŽ POSLANKE GS JANJE INTIHAR. V STRANKI TRDIJO, DA NIHČE OD POOBLAŠČENIH NI NOVAČIL ŠIFRERJA, KI PA JE IN BI VSAKOMU REKEL...NE!