Včasih smo res presenečeni, kako vplivna in odmevna je Trma.si. Potem, ko smo ugibali o tem, kdo bo sedel na privlačen stolček šefa javnega zavoda Protkolarne storitve RS =Brdo, smo dobili od vlade RS tale pojasnila:

Glede na sestavo organov, je v igri zopet Iztok Kraševec - Gero, ki ima politično zaslombo bojda v stranki SD!? Ne vemo, a bo kmalu jasno. JASNO PA JE ŽE, KAKO SO SE NA BRDU VESELILI ZAPOSLENI IN O TEM SMO DOBILI INFORMACIJO V REDAKCIJO. Ko smo vprašali o "žurki" (za naš denar!?) zaposlenih, smo dobili tale odgovor:

Nika Janežič se je "proslavila" z zastonj večerjico na kranjski Dolgi mizi kamor jo je osebno pripeljal kot spremljevalko kar bišvi direktor Marjan Hribar (že odstopil). Nasledil ga je gospod Jagodic, večna "prva rezerva" kadrovskih iger prestolov, ostala je (še) tudi Iris Kociper Haas, ki je na Brdu največkrat vzporedno z vladanjem Janeza Janše.

1.

120 zaposlenih je za hrano in pijačo poravili 1500 evrov (všteta glasba)? Pri njih samo nedeljski "brunch" stane 30 evrov, njihova zabava pa je res skromna (po ceni...)!

2.

Kdo je dal "pobudo zaposlenih" ne vemo, obstaja pa "skrivni organizator", ki je očitno jezen, ker se je z ničemer uradno podkrepljeno veselico razvedelo...plačana je bila iz prihodkov JGZ Brdo!!!!

KDO JE TOREJ SKRIVNOSTNI ŠĐEF ZA ŽURKE, NE VEMO. VEMO PA, DA SMO DANES PREJELI PISANJE, KI TE - OPROSTITE -VRŽE NA RIT! KAJ IMAMO MI S TAKIMI DOPISI, NE VEMO - A URADNICA JANEŽIČEVA NAM GA JE POSLALA KOT SO GA DOBILI ZAPOSLENI NA BRDU. MI TAM NISMO ZAPOSLENI.....

Piknik/veselica ipd. je bila plačana iz javnega denarja, očitno pa jo je organiziral nekdo, ki ima to moč in položaj. Ni problem, da smo se veselili na naš račun kar bi radi videli verjetno vsi mi, SPORNO JE VPRAŠANJE TRME O VESELICI!? Pomislite: nato to nam tajnica direktorja pošlje kot .... kaj? JE ZABAVO OMOGOČIL V.D. DIREKTORJA FRANCI JAGODIC NE VEMO, KER JE TO "VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV"!? Je v.d. vodenje javnega zavoda posebnega pomena kaka varovana skrivnost? ALI PA NA BRDU PLEŠEJO MIŠI, KER MAČKE NI DOMA = NOVEGA PRVEGA ČLOVEKA? IN NEKDO, KI OČITNO RAZPOLAGA Z JAVNIM DENARJEM ZA ČISTO ZASEBNE VESELICE, JE RAZOČARAN, KER SE VSI NE STRINJAJO Z NJIM? Bo vodstvo res premislilo o vsem dobrem kar želi še narediti(?), ali bo preprosto sledilo skrivnostnemu "šefu zabave" on prenehalo delati z javnim denarjem? BOMO VIDELI, PRIČUJOČE PISANJE PA JE ZA NAS SAMO DOKAZ, DA NA BRDU DELAJO KAR HOČEJO...PRED NOSOM VLADE, JASNO!

Po neuradnih podatkih je sedanji v.d. Jagodic kandidaturo za direktorja JGZ Brdo umaknil, a kandidacijski postopek pa je res zaupna zadeva....