Norma Brščič je vzhajajoča zvezda "desne" novinarske scene! Še se je spomnimo, ko je bila zvezda Za otroke gre (z našo Kranjčanko Metko Zevnik...), zdaj seveda ponuja komentarje o...no, preberite:

Res, Afrika je totalno zmedena, neurejena proti normam naše Norme. V Kranju smo to doživeli, ko so bogati Afričani (natančno Egipčani) prišli z milijoni, kupili tovarno števcev in zdaj - delajo bogastvo pa še kruh so dali ljudem. Zdaj bodo - o groza - financirali še gradnjo stanovanjske soseske na območju nekdanje mlekarne. MIMOGREDE: TOVARNO ŠTEVCEV S(M)O ZAVOZILI SAMI, DA SO JO EGIPČANI KUPILI IN MODERNIZIRALI IN....RAZVILI! MIMOGREDE: SOSESKO SO V PRVOTNI OBLIKI ZAFURALI SLOVENSKI LASTNIKI.

Potem pa se je zgodil še dokaz, kako prav ima Norma: v Afriki (natančneje v Egiptu) so v paradnem slovenskem športu slovenski rokometaši izpadli proti - Egiptu. Komaj čakamo, da se potrdi teorija zarote o zastrupitvah (ki prvi polčas niso delovale ipd.)! Afriški rokometaši s "celine brezupa" (prosto po naši komentatorki) so nas poslali v - brezup! O Judih in njihovih grehih pa je sicer že vse povedal (in storil) neki Dolfeprecej časa nazakj, kajne? Norma bi morda samo lahko ponovila, da so tisti, ki so istemu krvavemu Dolfetu prisegali zvestobo, danes njeni podporniki, somišljeniki ipd.

PS

PRIZNAM, DA SEM NEVREDEN SLOVENSKE ZEMLJE OZIROMA HOJE PO NJEJ, KO NE SLEDIM NORMI BRŠČIČ IN PODOBNIM IN SI CELO UPAM IZPOSTAVITI CELINO BREZUPA PROTI TEJ DOMAČIJSKI MLADI SLOVENKI, POLNI ISKRIVIH MISLI IN S POLITIČNO IN MEDIJSKO KARIERO. PRIZNAM, DA ME MORAJO OBSODITI VSI BRŠČIČI IN NJIM PODOBNI, DA "ZAVEDNIH SLOVENKAH IN SLOVENCIH" NE PIŠEM.

AMPAK: V ROKOMETU SMO VSEENO IZPADLI IN EGIPČANI SO SREDI KRANJA (ZA ZDAJ) "ZGODBA O USPEHU". NORMI NAVKLJUB...