Na vladni urad za komuniciranje smo naslovili vprašanja o dopustu Janševe družine v protokolarnem, državnem objektu. Zanimali so nas računi za lani in letos, ker naj bi Janševi tam bivali tako 2020 poleti kot letos pred dnevi. Fotografije so jasne, ampak..

KAJ NAM JE POSLAL SLOVITI ŠEF UROŠ URBANIJA? ZMAZEK, SI DOVOLIMO ZAPISATI. KAJTI MI NISMO NIKOGAR PROSILI ZA NOBEN KOMENTAR, AMPAK ZA ODGOVOR IN PODATKE V NJEM. KAR NAS ŽAL LE PREPRIČUJE, DA JE Z DOPUSTOVANJEM (OZNAČENIM KOT "DOGODEK ZAPRTEGA TIPA") POVEZAN TUDI "POSKUS ODGOVORA", KI JASNO IZPRIČUJE, DA UROŠ URBANIJA ŽAL NE LOČI MED ODGOVOROM IN KOMENTARJEM.

Pa bodi tako, ostajajo jasna in nesporna dejstva, ki jih hranimo na naših fotografijah in dokazujejo, da je bila Vila Zlatorog prejšnji teden zasedena in je državni zavod Brdo to označil kot "dogodek zaprtega tipa". Zaščita zasebnosti najemnika? Nesporno? Pa še drobna primerjava s sosednjo državo kjer v medijih pišejo tudi o tem, kje dopustujejo ljudje z vrha države.

Pričakujemo, da bodo odpadle vse sence dvoma o prevbitih dnevih v državni vili tudi z Janševe družine. Toda "njegov" urad se je dodatno osmešil z odgovorom, ki ga dejansko ni. Od tu naprej žal delujejo ugibanja v smeri, da računov o bivanju družine predsednika vlade morda za lani sploh ni. In jih ne bo niti za letos? /SE NADALJUJE/

Ker še vedno ščitimo zasebnost mladoletnih otrok predsednika, bi radi spomnili na to, da je v enem od slovenskih (prokatoliško usmerjenih) medijev predsednik vlade sam dovolil objavo družinskih fotografij....