Tole piše v zakonu, ki ga seveda citiramo dobesedno!

Ugotavljamo naslednje:

1.

Trma.si je objavila izjavo občana, ki z MO Kranj vodi spor. Izjava je resnična, verodostojna in vanjo nismo posegali. Spor še traja.

2.

Mendi Kokot nam je poslala "vlogo" oziroma zahtevek, ki predstavlja stališče občine in smo ga objavili skladno z zakonodajo.

3.

Čeprav je bil kršen 31. člen Zakona o medijih in dejansko zahteve/vloge ni podpisal nihče, ampak je bilo samo navedeno ime uradnice in njena funkcija, smo vse objavili dobesedno takoj, ker ima vsakdo pravico predstaviti svoje podatke in stališča in navedbe ipd.

DANAŠNJI DOPIS MO KRANJ OZ MENDI KOKOT OZ KATJE ŠTRUC OZ MATJAŽA RAKOVCA (TO SO URADNE OSEBE, KI SO ZADOLŽENE ZA TO PODROČJE) PA NAS SILI K NASLEDNJEMU PREMISLEKU:

**ALI MENDI KOKOT SPLOH ZNA BRATI ZAKON, KI ELEKTRONSKIH MEDIJEV V NIČEMER NE ZAVEZUJE TAKO KOT TISKANE? ALI PA JE TO V DOMENI NJENEGA "KOT JE MOGOČE RAZUMETI"? *ALI MENDI KOKOT ZDAJ ZASTOPA OBČINO NAMESTO ŽUPANA, VODJE KABINETA IN ALI IMA ZA TO POOBLASTILA IN ZAKAJ SE NE PODPIŠE NA URADNO POŠTO KOT TO TERJA 31.ČLEN?ALI MENDI KOKOT IZVAJA PRITISK USTANOVE=OBLASTI=OBČINE NA NOVINARJA=UREDNIKA=MEDIJ?

Na vprašanja bomo skušali odgovoriti in poiskati odgovore!