Nismo zasledili, da bi Mendi Kokot kot vodja oddelka imela pooblastila za zastopanje občine. Opis del in nalog je s spletne strani MO Kranj. Seveda pa si domišljamo, da bi ji to zdaj znali "podeliti" potem, ko je Trma. si poslala "vlogo" /torej ne kak PR dopis, ampak uraden dokument/ brez žiga in podpisa...

Zakon o medijih, 31. člen kjer je prekleto jasno in točno napisano, kdo in kako lahko pošilja zahteve mediju. VLOGA(?) MENDI KOKOT JE DOKLUMENT MO KRANJ BREZ PODPISA IN ŽIGA OBČINE KRANJ. NAVEDENA JE LE ONA KOT VODJA ODDELKA, KI PO RAZVIDU NALOG NE ZASTOPA MO KRANJ. KDO PA JO ZASTOPA?

Zadeva je jasna kot beli dan: OBČINO ZASTOPA ŽUPAN.A NAŠ ŽUPAN + 1 PODŽUPAN + ODGOVOREN ZA PROJEKTE IPD. SO V COLORADO SPRINGSU/ZDA/. PO PODATKIH, KI JIH IMAMO, JE ZA ZASTOPANJE OBČINE /RAZEN V DOLOČENIH ZADEVAH/ POOBLAŠČEN ROBERT NOGRAŠEK, PODPŽUPAN, SO NJEGA LEPO "PREZRLI" ALI "OBŠLI", KO JE VAJETI V ROKE VZELA MENDI KOKOT IN NAM POSLALA "VLOGO" OZ ZAHTEVEK OZ POPRAVEK, KI FORMALNO NI BIL VZDRŽEN - A SMO GA OBJAVILI IN ZGODBE TUDI PO VSEBINI ŠE NI KONEC...

Stanje na Slovenskem trgu 1 je trenutno tako: JANEZ ČERNE - ZADNJA POŠTA COLORADO SPRINGS/COLORADO, ZDA/ KJER BOMO POSTALI POBRATIMI TEGA MESTA....ROBERT NOGRAŠEK/DRUGI PODŽUPAN/ ZASTOPA V TEM ČASU MO KRANJ...A OČITNO NE V VSEH ZADEVAH, KER VLOGE PIŠEJO IN ZAHTEVKE POŠILJAJO VODJE ODDELKOV KOT NPR. MENDI KOKOT...DESNO JE BIVŠI DIREKTOR UPRAVE MO KRANJ BOR ROZMAN, KI ZDAJ "DELA NA DOKONČANJU PROJEKTOV" KARKOLI ŽE TO JE.

Objavljamo še enkrat dokument, ki smo ga prejeli od Mendi Kokot. Da bo jasno, kako si uradno pošto in občutljive zadeve predstavljajo na Slovenskem trgu 1.

PODPIS? ŽIG?