Včasih nas pa kaj (še)preseneti. Ko smo MO Kranj ponovno vprašali o tem, ali so ukrepali zoper nesporno odstopanje od pravil in samovoljo direktorja javnega zavoda Klemena Malovrha, so nam poslali tole:

1.

Tako si očitno Matjaž Rakovec(odgovoren uza vse) in Katja Štruc (odgovorna za stike z javnostjo in šefica kabineta župana) predstavljata "novinarsko svobodo" in zato prosita za objavo odgovora v celoti. IN TO O TISTEM, ČESAR NISMO SPRAŠEVALI IN POMENI PAČ NAVAJANJE ARGUMENTOV O TEM, ZAKAJ JE KLEMEN MALOVRH SKLENIL NEZAKONIT PAKETNI DOGOVOR Z GLASBENIKOMA....

2.

Odgovor je pa - zgovoren.DEJSTVO ŠTEVILKA ENA: PREDPLAČILO JE BILO IZVEDENO IN SPLOH NI BIL ODREJEN ROK OPRAVLJANJA STORITVE. DEJSTVO ŠTEVILKA DVE: ZA ŽUPANA+MALOVRHA+KATJO ŠTRUC JE POGODBENI ROK BLIŽNJA PRIHODNOST.

Slednja pa je za vse nas seveda smešna kategorija. Ker za koga pomeni čez en dan, za drugega pa čez eno leto, za tretjega pa čez pol stoletja. KO URADNIKI TAKE POJMOVNE IZUME TLAČIJO V JAVNE FINANCE IN OBČINSKI PRORAČUN, JE JASNO VSAJ NEKAJ: V KRANJU JE IZ PRORAČUNA MOGOČE VNAPREJ PLAČATI KARKOLI, KAR BO STORJENO V BLIŽNJI PRIHODNOSTI. Pomislite predrznost direktorja javnega zavoda: plačal je nekaj in se dal (in z njim kranjski proračun) "v roke" menedžerju obeh muzikantov, ki do danes (pol leta po plačilu denarja iz naših žepov) nista našla dveh ur za nastop .... tolko je bilo predvideno decembra!?

Z VELIKIM VESELJEM SMO OBJAVILI ODGOVOR V CELOTI. IN SEVEDA NAGOVARJAMO VSE NAS, PLAČNIKE RAZLIČNIH ZADEV MESTNI OBČINI KRANJ:

"PLAČAL BOM V BLIŽNJI PRIHODNOSTI!"

Letos koncem leta so volitve. Bližnja prihodnost?