Takole lepo je delodajalec Matjaž Rakovec sprejel v službo Bojana Veselinoviča, novega direktorja mestne uprave. A SE JE DANES ZGODIL ŠTRAJK ZA JAVNO RTV IPD. ITD. IN JE TAM BIL ISTI BOJAN (VSE ŽIVLJENJE NOVINAR, ŠEF, UREDNIK, DIREKTOR OD RADIA DO DNEVNIKA IN STA IN...) IN PRIČE SMO BILI TISTEMU, ČEMUR SE REČE PONIGLAVOST....ALI PA "PROFESIONALNOST" PO VATLIH JAVNE HIŠE....

1.

Bojan Veselinovič je bil povabljen kot govorec pred mikrofon. A ni bil predstavljen kot uradnik z državno plačo. Niti z besedico ni bilo omenjeno, da je zdaj direktor mestne uprave ampak je bil najavljen kot bivši šef STA ipd. itd. Saj je res bil, ampak: ali ni profesionalno pošteno od novinarjev, ki se za to zavzemajo, da ne "pozabijo" na to, da je Bojan Veselinovič našel službo...v Kranju!

2.

Direktor kranjske mestne uprave ni na javnem shodu pred kamerami in mikrofoni "popravil" napoved....ne, kje pa. Svoj nagovor novinarjem RTVSLO in vsem zbranim je začel s "kolegice in kolegi". Opala: kaj niso to zdaj uradniki in uradnice in sploh zaposleni na občini v Kranju? Kdor ga je poslušal, je nedvoumno dobil vtis, da je "naš" Bojan dejansko "njihov Bojan".

3.

Ne bodimo malenkostni. Ne cepimo dlak, kot s reče. A ko je Trmo naš "leteči dopisnik" (seže tako v prestolnico močvirnikov kot v našo) opozoril na tale vložek direktorja, ki ga kot davkoplačevalec Kranja plačuje tudi sam, sprva nismo mogli verjeti...Ampak: KRI NI VODA. SRCE PAČ VSAKOGAR VLEČE TJA KJER MU JE LEPO. SE NAM ZDI, DA JE NAŠ DIREKTOR ŠE VEDNO DEJANSKO NEKJE DRUGJE? ALI PA JE BIL TA NASTOP ZA VIŠJE VREDNOTE NEKAJ, ČESAR NISMO RAZUMELI, KER NAM NI DANO...MORDA PA BO SRCE POTEGNILO ŠE MOČNEJE IN BO NAŠ DIREKTOR ZA NAŠO DOBROBIT - PROSTO PO ŽUPANU - SKRBEL V SLOGU NOVEGA "ŠEFA NEVEMOKATERIH PROJEKTOV", KI MANDATA NI DOKONČAL....ŽIVI BILI PA VIDELI!