Če se politik ustraši odločanja takrat, ko zasluti poraz, je na to treba opozoriti. Poraz Barbare Gunčar je bil namreč vsebinski: NIHČE NI PROTI NJEJ GLASOVAL IZ OSEBNIH RAZLOGOV, ROKE SO ŠLE GOR PROTI NJENI PREDSTAVI O NOVI OBČINI. KI JE BILA RES - MILO REČENO - NEDOSTOJNA MESTNEGA SVETA TRETJE NAJVEČJE OBČINE V DRŽAVI! Ko je "ušla" iz sejne dvorane, je povedala bisto: poraza ne prenese, nasprotovanje pa jemlje zamerčno kot otrok, ki so mu vzeli igračo...Takole pa je "podpisana" njena civilna pobuda na spletu, so nas opozorili bralci Trme. Naslov na Laborah (cesta) in v - Šmarjeških Toplicah...Kredibilnost pobude je svetnica Gunčarjeva zapravila in očitno ni povabila "visokoleteče" poslanke, ki je vsem nam na družabnem omrežju POJASNILA SVOJ PRIHOD DOMOV TAKOLE...

Samo mimogrede in vendar: SPODNJE FOTOGRAFIJE NA SPLETU NISMO VEČ NAŠLI....JE IZGINILA?

KOT NAŠA POSLANKA, KI NAM NI ODGOVORILA (KOT OBIČAJNO) NA KLIC, NITI NA SMS PROŠNJO, DA KOMENTIRA IZDI VČERAJŠNJE SEJE O NJENI POBUDI...ČE BO ODGOVORILA, BOMO TAKOJ OBJAVILI!

V četrtek je Kranj svojo politično enotnost za enotno občino kot jo imamo izrazil z nekaj posebnostmi:

*en svetnik je bil v priporu ali pa so ga ravno izpustili...še nedolgo nazaj je bil Zoran za Kranj

*en bivši župan je manjkal (opravičeno).....a Več za Kranj je bil del enotne politične slike....

*en poslanec se je znova odločal med Kranjem in Ljubljano....namesto na sejo v svoji občini kjer so njegovi volivci, je izbral Ljubljano kjer je pač lajnal eno in isto ... kar je pač všečno "njegovim" in "velikemu vodji"

REFERENDUM ZA NOVO OBČINO JE PO TEJ SEJI LAHKO SAMO POLITIČNO POSILSTVO, NE PA PODPORA DEMOKRACIJI....POD TO SE PODPIŠEM!

Miran Šubic, urednik Trme