Letos pomladi je Zoran Stevanović, predsednik stranke Resnica, prejemal državno pomoč za podjetnike 1100 evrov mesečno, skupaj 9900 evrov (čas epidemije). Obenem pa je sam objavljal fotografije in podatke o svojih "službenih poteh" doma in v tujini. OB ZADNJIH DOGODKIH KJER JE SODELOVALA STRANKA, SMO PREJELI ANONIMNO OBVESTILO O DOGODKIH MED BIVANJEM IN DELOM PRI TOULOUSU KJER JE PODJETJE VEVRCA POSTAVLJALO ADRENALINSKI/ZABAVIŠČNI PARK. NAVEDBE POVZEMAMO:

*prišlo je do prepira med sodelavci, prisoten je bil tudi direktor Klemen Zupanc

*Zoran Stevanović, ki kot fizični delavec dela za Vevrco občasno, je na neko opazko reagiral tako, da je odšel v sobo in enega od sodelavcev s čelom udaril v glavo, mu poškodoval nos (UGOTOVILI SMO, DA JE BIL TO BRANKO ŠOLAR S PODBLICE)

*posredoval je sin (UGOTOVILI SMO, DA JE BIL TO ŽAN ŠOLAR S PODBLICE), ki ga je Stevanović prav tako zgrabil, na koncu je vse razdvajal direktor KLEMEN ZUPANC

Na fotografijah s Facebook sta oče in sin Šolarja, slednjega na eni od delovnih "akcij" podjetja Vevrca striže Zoran Stevanović. POVPRAŠALI SMO VSE VPLETENE. ZORANM STEVANOVIĆ IMA NAŠA VPRAŠANJA VEČ MESECEV IN NANJE DO DANES NI ODGOVORIL /TO JE NJEGOVA PRAVICA IN NIMA DODTANEGA POMENA/.

1.

Oče in sin Šolarjeva sta potrdila, da sta ustanovna člana stranke Resnica oziroma sta podpisala izjavi ob ustanovitvi.

2.

Oče in sin Šolarjeva sta zanikala, da bi bila tepena - ravno nasprotno: nič takega ni bilo, Zoran je v redu....

3.

Direktor Vevrce Zupanc nam je dogodek zanikal 2x.

4.

Domnevno se je za dogodek zanimal nekdo iz PU Kranj, a tega ne moremo potrditi, ker ne poznamo njegove identitete. Konec koncev se je vse zgodilo v Franciji