Če si kdo nekam želi v službo, ni to nič slabega. Pa še za osebne stvari gre, kajne? In če o tem (z)ve več ljudi, nič hudega. Mi vemo, kdo je hotel v Komunalo (nazaj) in se pri tem sklicavl na dogovor z mestnim svetnikom Zoranom Stevanovićem. Ko smo slednjega povprašali o tem, ali je za koga kakorkoli posredoval ali kako drugače urejal zaposlitev v Komunali kot predsednik skupščine in predstavnik največjega lastnika, nam je (pisno) odgovoril:"Z nikomur se nikdar nisem pogovarjal o zaposlitvi!" (dodal je še, da je vsakogar pozval naj sodeluje na razpisih). In kaj pravi Kranjčan, ki je direktorju Komunale pisal, da ga sprašuje "po dogovoru z Zoranom Stevanovićem". Objavljamo dobesedno kar je odgovoril Trmi: NA DOGODKU V KRANJU SEM SPOZNAL ZORANA STEVANOVIĆA, KER SEM BIL PREKO MEDIJEV SEZNANJEN, DA JE ZAPOSLEN V KOMUNALI KRANJ. KER SEM PRED LETI DELAL V KOMUNALI, SEM GA VPRAŠAL ALI SPREJEMAJO NOVE KADRE. STEVANOVIĆ MI JE DEJAL, DA NAJ POŠLJEM PROŠNJO IN BODO MOJO PROŠNJO OBRAVNAVALI...."

Opomba: Zoran Stevanović seveda ni bil nikdar zaposlen v Komunali, je pa očitno pojasnila dejal kar v imenu tistega direktorja, ki ga je potem skušal odstaviti na res ponesrečen način. Oziroma: obljubil je "obravnavo prošnje" - junak naše zgodbe, dobro znan Kranjčan, pa se na naše vprašanje niti približno ni mogel spomniti, kdaj in kje sta se srečala s Stevanovićem in kako je kar pristopil do njega in ga zapletel v pogovor o službi....Mimogrede: je za to, da je treba napisati prošnjo, če se želiš zaposliti, potrebno vprašati člana skupščine, ki naj ne bi imel niti s prošnjami, niti zaposlitvami - nič? In zakaj potem pošlješ elektronsko sporočilo direktorju s prvim stavkom kjer piše, da "po dogovoru z Zoranom Stevanovićem....." ipd. itd.

Vse to je vsaj toliko nenavadno, kot če na "kavico v prestižni lokal" vabiš šefico kadrovske Anito Mežek? Kaj bi ona delala na nesojeni skupščini, ve samo Zoran Stevanovič. Mimogrede: prekleti "fejsbuk" odkrije, da je med tistimi, ki jih dobro pozna gospa Anita tudi - "oseba x" iz naše zgodbe!? Seveda to ni nič narobe, še manj sporno, še manj povezano - ampak: očitno se dobro poznata, sta prijatelja (pa čeprav spletna).

KONEC ZGODBE? MESTNI POLITIK SESUVA DIREKTORJA KOMUNALE, KI ŠE PREJ DOBIVA POŠTO OD TISTIH, KI SO SE Z NJIM VSAJ POGOVARJALI O ZAPOSLITVI....NAKLJUČJE? PRESODITE SAMI!