"Ali ne veste, da sta SAB samo ona in Jernej? Ne bodite naivni, Pavliču je bila prva prava služba kar - generalni sekretar vlade!?" nas je "informiral" insajedrski klic, ki nam je natrosil še vrsto "pikantnih" posebnosti neločljive politične dvojice (na sliki). Toda to je pač samo ilustracija dejstva, da nam stranka SAB ni želela/zmogla/hotela poslati podatkov o tem, kdo vodi KRANJSKI ODBOR SAB in KDO VODI GORENJSKI ODBOR SAB - ČE OBSTAJATA! Pomislite malo nazaj: hoteli so skupaj z Več za Kranj vladati Kranju in na lokalnih volitvah nastopili skupaj. Potem je prej enotna lista razpadla, v mestnem svetu jo je zapustila Andreja Kert (ker se ni strinjala z delom Alenke Bratušek oziroma vodstva stranke....)! A seveda je bil odgovor stranke o poslanski pisarni "opremljen" tudi s tem, kaj vse NAM JE ZGRADILA ALENKA BRATUŠEK KOT MINISTRICA!

Kranjska pomembna politika sta nam torej hotela vladati, a na volitvah so pogoreli - v mestnem svetu imajo še 3 predstavnike (prej samo Več za Kranj 8), naveza Trilar-Bratušek pa je po volitvah očitno "počila". In če sta prej medijsko nastopala skupaj, KRANJSKA JAVNOST NIKDAR NI BILA OBVEŠČENA, ZAKAJ IZVOLJENA LISTA NIMA VEČ ENAKEGA IMENA - ODPADEL JE SAB.

Da ne bomo krivični: ste že kdaj kaj slišali o aktivnostih kranjskega Desus, njihovih akcijam za upokojence, njihovih stališčih do problemov stranke? V mestnem svetu imajo enega predstavnika, ki pa je dejansko pripadnik skupine "molčečih". Kaj pa SMC? Jih sploh ni več zaznati, da o naši poslanki Mateji Udovč ne pišemo. Je zvesta predsedniku stranke Počivlašku, tudi ona pa v našem okolju dobesedno "neznana". Treba je izpostaviti tudi tiste stranke, ki na terenu so prisotne in mednje sodijo zlasti "tradicionalne" SDS in NSi na desni in SD na levi strani političnega pola. SAB ima v Kranju "tajni odbor" ali pa ga sploh nima = podatkov ne dajejo. TO PIŠEMO, KER SO NASLEDNJE LETO VOLITVE V PARLAMENT IN MESTNI SVET IN GLEJ NO GLEJ - KRANJ BODO IMELI ZOPET VSI NEPRESTANO V USTIH IN LEPE OBLJUBE TUDI!