Klemen Malovrh je direktor javnega zavoda, ki je "naročnik" filmske kolobocije na Vovkovem vrtu, a kdo je IZVAJALEC? In koliko nas to stane? Tragično pa je, da direktor nekega zavoda piše "izkazalo se je, da taradi obilice programa....ni bilo mogoče izpeljati še filmskih projekcij"!?

1.

Vovkov vrt je prizorišče bil že lani in naj bi bil 2023, če je verjeti dosegljivim obvestilom na spletu do včeraj. Dogodki so bili najavljani pogosto in nedvoumno. KDO IN KDAJ JE UGOTOVIL, DA TO NE BO ŠLO IN ZAKAJ NI BILO USTREZNEGA OBVESTILA, AMPAK SAMO /DELNO.../ UMAKNJEN SPORED, PROGRAM?

2.

Kdo je za šlamparijo neposredno odgovoren in kakšne so posledice? KDO JE NAJAVLJAL PROGRAM MESECE IN NA KONCU NA SKRIVAJ FILME UMAKNIL? V ZAVODU JE DUCAT ZAPOSLENIH IN JE SEVEDA NOROST PRVE VRSTE, DA NEK PROGRAM USKLAJUJEJO SREDI AVGUSTA!?

3.

Trma.si je imela prav, ko je prisluhnila občanom, ki so s stoli v rokah in dolgimi nosovi prišli na prazen vrt sredi mesta. KDOR DELA, TA GREŠI = UPORABLJAMO TUDI MI IN JE RES. LE, DA SO POSLEDICE IN TUDI PODLAGE RAZLIČNE: TRMO DELAMO BREZPLAČNO IN PROSTOVOLJNO, GOSPODA DIREKTORJA PA ZA NJEGOVE ŠLAMPARIJE LEPO PLAČUJEMO IZ NAŠIH ŽEPOV!