Ker je še par dni do novega šolskega leta, je razumljivo, da smo v Kranju veseli nove šole, ki bo 1.septembra pri Prešernovem gaju začela z delom! A NEKATERI SO MANJ VESEDLI, DA ŠOLE DEJANSKO "NI"! KO "GUGLATE", NE NAJDETE NE SPLETNE STRANI, NOBENE DRUGE INFORMACIJE, NIČ! In smo včeraj zmotili v.d. ravnatelja Klemena Marklja dopoldne ob 10.30. Prej je bila potrebna "detektivska žilica", sa smo odkrili kak podatek, kje ravnatelja nove šole sploh dobiti! "NE MEN NEUMNOSTI PISAT", je bil njegov uvodni stavek po tem, ko smo se opravičili zaradi nadlegovanja v nedeljo in želeli zvedeti, kje najdemo spletno stran OŠ JANEZ PUHAR KRANJ, KI JE STALA 6 000 000 (ŠEST MILIJONOV) EVROPSKEGA, DRŽAVNEGA IN KRANJSKEGA DENARJA! Seveda na tak ton v.d. ravnatelja nismo pristali, ker je bil vsaj nedostojen in še preden smo uspeli zvedeti, kam mu lahko po elektronski pošti pošljemo vprašanja, je odložil slušalko....Ima vso pravico, nedelja je..vsak ima rad mir! Mimogrede, v.d. ravnatelja je še pred letom in pol na svetu šole imel takole stališče do šole kjer naj bi bil ravnatelj (zdaj je vršilec dolžnosti, postavljen od občine, potrjen na svetu šole po dokaj burnem dogajanju in precej politično usmerjetni razpravi)

Pa pustimo ob strani mnenja, ker jih ljudje menjamo in spreminjamo. Kako pa je mogoče, da nek javni zavod, neka osnovna šola NIMA NITI ENEGA PODATKA, KI BI BIL HITRO IN UČINKOVITO NA VOLJO STARŠEM, UČENCEM IN VSEM DRUGIM, OSTAJA UGANKA ZA KLEMENA MARKLJA. Ki je znan taobrnik. In taborniki se znajo sporazumevati na vse mogoče načine, kajne? Čeprav je v tisti svoji naglici uspel izdaviti, da bo 1.septembra tudi šola imela spletno stran, si ga upamo javno vprašati: KAJ JE NAREDIL V PETIH MESECIH, DA BI UPORABNIKI ŠOLE O NJEJ ZVEDELI DOBESEDNO KARKOLI!?

Pomislite tole: PR SLUŽBA NAŠEGA ŽUPANA IN NAŠEGA PODŽUPANA ZA DRUŽBENE DEJAVNOSTI IN SEVEDA ŠEFICE PODROČJA ZA DRUŽBENE DEJAVNOSTI ... VABI NA NOVINARSKO KONFERENCO DAN PRED ZAČETKOM POUKA....VABILO OŠ JANEZA PUHARJA NITI OMENJA NE, AMPAK TO NI NAŠA STVAR. OČITNO JE "ROJSTVO" NOVE ŠOLE MANJ POMEMBEN DOGODEK...

Tisti starši, ki so do zdaj zaman iskali en sam podatek o šoli, so na istem kot mi.....DOBRODOŠLI V V KRANJ, DIGITALNO MESTO !!!