Najprej: največjo količino mask je MO Kranj kupila od Danila Šenka/kriminalista in podjetnika/ septembra in oktobra 2020? Časovne stiske torej ni bilo, mask pa na tržišču ogromno. A cenovno je ADS EFEKT bil najbolj ugoden med...no, tega pa ne vemo. Nesporno je bilo podjetje "najdeno" po zaslugi oddelka, ki ga vodi Sašo Govekar. Kajti šli smo po sledi objav MO Kranj glede podjetij, ki imajo maske na voljo (april 2020).

PODJETJA, KI JE MO KRANJ DOBAVILO 90 000 MASK NI NA NOBENEM SPISKU PRIPOROČENIH PODJETIJ ISTE MO KRANJ (OBJAVLJENO NA SPLETNI STRANI)!!??

POUDARJAMO: PRESOJA CENE IN KAKOVOSTI/CERTIFIKAT JE SLEDILA ZBIRANJU PONUDB KAR POMENI, DA JE "NEKDO" (SAŠO GOVEKAR) NAŠEL "NEKOGA" (ADS EFEKT DANILA ŠENKA) OZIROMA JE SLEDNJI "NAŠEL" MO KRANJ KOT PONUDNIK, KI SE DO TEDAJ S TEM NI UKVARJAL. TODA Z VSTOPOM KOT DOBAVITELJ, JE POSTAL EDINI VEČJI POSLOVNI PARTNER PRI DOBAVI MASK ZA KRANJSKO OBČINO. SLEDNJA PA KLJUB JASNEMU POJASNILU, DA NISO BILI VPRAŠANI ZA DOVOLJENJE, ŠE DOVOLJUJE SVOJO PRISOTNOST MED "ZADOVOLJNIMI STRANKAMI DANILA ŠENKA=ADS EFEKT=NADENISIMASKO.SI!

Za koncec: SPOSOBNI PODJETNIK IN KRIMINALIST JE PRODAL ZAŠČITNE MASKE (MANJŠO KOLIČINO) TUDI DRŽAVI = UPRAVNI ENOTI KRANj!