Včasih je treba preprosto po Katančevo "dati kapo dol": mestni politik in svetnik Več za Kranj BOŠTJAN TRILAR SE JE V 2020 POROČIL (javnosti o tem zasebnem koraku ni obveščal, a Trma zve vse...), DIPLOMIRAL po 27-letnem premoru (z okoliščinami se sicer ukvarja tožilstvo...) in SE ODLOČIL ZA NOV POSLOVNI IZZIV! Čeprav je napovedoval ob slovesu od županskega stolčka bombastično, kako bo v poslovnem svetu deloval po politični karieri, se je najprej zaposlil v enem od podjetij kjer je lastniško povezan tudi šef volilne kampanje na lokalnih volitvah 2018, ALEŠ SLADOJEVIČ!

Iztok Purič kot županski kandidat ni prišel niti v finale, naš mestni svetnik pa vseh svojih potencialov očitno ni mogel uveljaviti pri prijateljih, zato je izpod okrilja svojega političnega "mentorja" odšel v kliniko Barsos v Ljubljani. A z dohtarji je križ in v Ljubljani očitno niso prepoznali sposobnosti kranjskega poslovneža, politika ipd. in zdržal je kot direktor okoli pol leta....

Kot so nas opozorili poznavalci kranjske scene, je novo svetovalno podjetje dveh znanih Kranjčanov (Trilar ima sicer še eno podjetje s katerim je imel lani malo manj kot 24 000 evrov prihodkov....) lahko tudi "otrok" delovanja našega Aleša v Beogradu od koder se je v letošnjem letu vrnil, a je v Lavoro (kadrovsko svetovanje) še prisoten. Ob vrnitvi v domače mesto pa je za svoj s.p. prejel pomoč države (virus) za tri mesece v znesku 1750 evrov (vir: Erar)

UGANKA ZA KRANJSKO POLITIČNO SCENO PA JE NASLEDNJA: ALI BO NEKDANJI ŽUPAN ZNOVA POSKUŠAL NA VOLITVAH ČEZ DVE LETI OB POMOČI ALEŠA SLADOJEVIĆA OSVOJITI POLITIČNI PRESTOL KRANJA, MED TEM PA BOSTA POSLOVNA PARTNERJA? Ker je časa dovolj, ambicij mnogim nikdar ne zmanjka in ker si obetamo še večjo branost Trme, bomo odgovor zadržali zase...Vsekakor pa v poslih&politiki zavezništva delujejo in prav je tako! Prijatelja pač spoznaš v nesreči...pravi pregovor!