Marsikaj smo že prebrali, kaj takega pa še ne. Ko smo vprašali na MO Kranj, zakaj so nam "vzeli" edina dva koša za pasje iztrebke v celotnih Bitnjah, smo dobili tale odgovor, ki nas je "sezul iz čevljev":

Torej: v celotnem naselju ni nobenega koša za pasje iztrebke, ke je na pobudo koncesionarja Flora sport občina ukazala - odstranitev dveh = obeh!!!!NOROST ŠT 1

In še: če jih bodo krajani želeli nazaj, bo potreben ogled in potem bo občina morda dovolila....KO SO JIH ODSTRANILI, KS NI NIHČE NIČ VPRAŠAL, RAVNO NASPROTNO - KS SPRAŠUJE OBČINO ŽE NEKAJ ČASA! NOROST ŠT 2

Vrhunec cinizma: ker je več ljudi s psi zunaj zaradi virusa in posledic, je treba koše odstraniti??? Oziroma to s tem - sovpada???? Preprosta logika: več, ko bodo ljudje in psi smetili po Bitnjah, manj košev potrebujejo!? NOROST VSEH NOROSTI!!!

ČE BI TOLE "KUPILI" OD KRANJSKIH URADNIKOV IN ODLOČEVALCEV, POTEM JE SEVEDA Z NAMI NEKAJ NAROBE, KER NE RAZUMEMO, DA VIRUS VPLIVA NA TO, DA KOŠEV ZA PASJE IZTREBKE NI VEČ. IN KOLIKO JE OSTALIH? DODAJAMO ODGOVOR MOK, KI VAS PREPRIČA, DA BI LJUDJE OČITNO MORALI PSE SPREHAJATI V BLIŽINI AVTOBUSNIH POSTAJALIŠČ KJER KOŠI ZA ODPADKE SO....OZIROMA PREPROSTO: GRESTE S PSOM PROTI GOZDU, VREČKO IZTREBKOV PA POTEM NESETE DO POSTAJALIŠČA LOKALNEGA AVTOBUSA?!

KDO JE TU NOR?