TEMNI OBLAKI NAD NK TRIGLAV: z jutrišnjim dnem je konec mandata predsednika Jureta Gortnarja, 31 - letnega poslovneža! Je bil odločilen vstop davkarije v Triglav in domnevnih 100 jurjev grehov bivšega predsednika Bena Fekonje, ki še kar lepo deluje kot "poslovni direktor"!? Dejstvo: JURE GORTNAR JE OBVESTIL ČLANE VODSTVA IN DRUGE, DA ODSTOPA S 1.10.2020!

Skupščina Triglava je bila 9.7.2020 kjer je Jure Gortnar postal predsednik, a do 17.9. dejansko ni imel pooblastil, ker je klub oddal na UE zlagan zapisnik z vrsto netočnosti. Tako je bil do takrat uradno predsednik Beno Fekonja, dejansko pa je niti vlekel Miroslav Matijaševič, ki je kot podpredsednik "podpiral" Fekonjo prej in zdaj.

Športna bilanca kluba v tem času je katastrofalna: klub je zapustilo ali prenehalo igrati okoli 20 članskih igralcev, odhajajo tudi mladi - člani so 10. v drugi ligi, Siniša Brkić pa še naprej vodi v Kranj "okrepitve" (zadnja iz Tuzle, BiH) čeprav je dejansko odgovoren za izpad v drugo ligo in obenem za zlom mladinske šole (dečke in mladince premaguje Šenčur, Maribor mladince Triglava osramoti z 11:1). Brkića ne odstavi nihče, sam ne odstopi. Prisili pa k odhodu take ljudi kot je Miloš Avdić, 35 let v Triglavu...

Poslovna bilanca je strašljiva: po izgubi 200 000 evrov za 2019 je treba upoštevati še 600 000 evrov dolgov, k temu pa dodati "kazen" davkarije v znesku okoli 100 000 evrov.

JURE GORTNAR JE BIL PRESENEČENJE, KO JE NASTOPIL FUNKCIJO IN DELA SE JE LOTIL Z ELANOM. ŽAL PA NI ZMOGEL SPODITI TISTIH, KI SO TRIGLAV PRIPELJALI NA ROB ZLOMA. JE ZATO RAJE ODŠEL SAM?

V pogovoru za Trmo je obljubljal marsikaj, a očitno je, da so preveč pogosto "padali okostnjaki iz omar". Toda: morda je odstop predsednika priložnost za novo skupščino, novo /staro vodstvo brez tistih, ki so prispevali ogromno k zlomu kluba? Bomo videli. Vsekakor je Jure Gortnar v preteklosti bil kritje za početje Bena Fekonje, ki je kot predsednik prejemal okoli 5000 evrov plače (!!!) in obvladoval ves klub ter vešče skrival realnost, ki sta jo skrojila s športnim direktorjem Brkićem. In seveda utihnila in ostala na jaslih kluba...