Kako se je vse začelo?

Istega dne je Asta Vrečko trosila take...

Sramota! Trma.si je pred meseci nanjo naslovila dopis kjer smo želeli od nje STALIŠČE, ne sodbe, ocene ipd. Pa nam ga do danes ni privoščila. Mi smo NEODVISNI MEDIJ in imamo za to vse argumente. Ne prejemamo državne, občinske, zasebne pomoči, plačil ipd. TOREJ, GOSPA ASTA? TOREJ MINISTRICA? TOREJ, STRANKA LEIVCA?

ps

Početje Klemena Malovrha + Matjaža Rakovca (kot župan odgovoren in nesporno dal podporo) naj bo prej ali slej pojasnjeno, razjasnjeno. Mi smo se na državo obrnili, ko smo ugotovili, da vsi gledajo stran (politika=stranke, glanvi mediji, ustanove). Klemen Malovrh si zasluži (in mi tudi), da država (policija, tožilstvo) preprosto odgovori samo na tole:

*ALI JE V DEMOKRATIČNI SLOVENIJI MOGOČE ZAPRETI JAVNI PROSTOR /KHISELSTEIN/ ZA NEPRIJAVLJENO PRIREDITEV, PLAČANO Z JAVNIM DENARJEM IN Z VARNOSTNIKOM PREPREČITI VSTOP TISTIM, KI BI TJA ŽELELI PRITI?

*ALI JE MOGOČE V DRŽAVI SLOVENIJI PREPREČITI POROČANJE NOVINARJU PISNO, FIZIČNO Z JASNO NAVEDBO, DA JE RAZLOG "PREPOVEDI" NJEGOVO NOVINARSKO DELO?

*ALI JE MOGOČE V DRŽAVI SLOVENIJI PODPIRATI S POLITIČNO MOČJO IN OBLASTJO DEJANJA, KI SO UPERJENA PROTI NOVINARSKI SVOBODI, PROTI NEODVISNEMU POROČANJU ZGOLJ ZATO, KER TI NI VŠEČ KRITIČEN SLOG PISANJA IPD.?

Bomo počakali, brez skrbi. In sprejeli vsako odločitev. Le molka Aste Vrečko in izjav "brez komentarja" kranjskega župana in njegove politične oblasti, NE SPREJEMAMO. NAJ JAVNO POVEDO, NA KATERI STRANI SO, ČE SI UPAJO!