Trenutno lokal ne obratuje, sporoča Zavod za šport po požaru, ki kaže, da je lokal deloval, ko je zagorelo. Kako? Na spletni strani ni med informacijami javnega značaja ničesar o končanem razpisu!

To je bil že drugi razpis v mesecu dni. A informacij o tem, kdo je delal v lokalu Gibi gib v času požara vsaj na spletu še ni, a že sprašujemo. Če je torej lokal oddan, zakaj ni informacij o razpisu? Mimogrede: še vedno pa uradno niso oddani trije lokali - tisti ob olimpijskem bazenu je zaprt od 1.4.2024.

Zagate z najemniki so torej že stalnica. Kakšen bo izpad prihodkov pa lahko ugibamo. Tadej Peranovič kot direktor Zavoda za šport po volji župana Matjaža Rakovca vsekakor najemnih razpisov ni izpeljal pravočasno, vmes je odpoved dal še dolgoletni najemnik v pokritem delu.

Na razpisu je zmagal Peranovič (desno), ki se do tedaj ni mogel pohvaliti z bogatimi podjetniškimi izkušnjami. So zdaj posledice prišle na dan? Vsekakor pa je Paranovič /izhaja iz vaterpola kot župan.../ na razpisu premagal vse kandidate, a po naših informacijah kakšen spor v zvezi s tem še traja.....