Na podlagi obvestil, ki smo jih prejeli, smo vprašali občino o domnevnem brisanju kazni nekaj tisoč kršiteljem za kar naj bi bil odgovoren prej šef redarjev in zdaj šef celotne medobčinske uprave ROBERT ZADNIK - objavljamo vsa vprašanja in vse odgovore kot smo jih prejeli.

Zdaj pa š medijska objava, ki daje povsem drugačen vtis o informacijah in na to gradivo se sklicuje tudi župan pri odgovorih Trmi.

In pred mnogimi leti še tole: podatke očitno hranijo ali pa so jih hranili ....

ZDAJ PA KLJUČNO IN IZ ODGOVOROV MO KRANJ/ŽUPANA POVZETO:

KAKO TO ŽUPAN VE, ČE PA SLEDI NASLEDNJI NJEGOV ODGOVOR, DA EVIDENC NE VODIJO?

KAKO TOREJ VEDO /GLEJ ZGORAJ/ KJE JE NAJVEČ KRŠITEV? KAKO VEDO, ALI SO PLAČILNI NALOGI PLAČANI V ROKU GLEDE NA POSLANO? ČE NI EVIDENC PLAČILNIH NALOGOV PO MESECIH, KDO POTEM NADZIRA PLAČILO GLOB?

Osebna volja Matjaža Rakovca sta prejšnji (nezakoniti) vodja medobčinske uprave in sedanji, ki je nasledil prejšnjega. Naš župan nam sporoča, da ni bil noben podatek o kršiteljih izbrisan - obenem pa nam sporoča, da evidence posnetkov (po radarjih, ki so na različnih mestih) nima - prav tako ne vodi sprotne evidence pošiljanja plačilnih nalogov.

ČE JE TO RES IN ŽUPANU VERJAMEMO, JE STANJE LAHKO MNOGO HUJŠE. A SMO ŽE POSLALI USTREZNA VPRAŠANJA, BREZ SKRBI.

Trma v sprejete odgovore (v res rekordnem času so nas doleteli) ne dvomi ali jih postavlja na laž - radi pa bi javnosti pojasnili SISTEM ZAJEMANJA IN OBDELAVE PODATKOV, KI VSEM NAM LAHKO POMENIJO PLAČILO KAZNI ZA PREKRŠKE KATERIH EVIDENCA IPD. PA JE ZNANA ZA VSE LETO, A NE ZA POSAMEZNE MESECE, NAS PREPRIČUJE ŽUPAN. ČE BO TREBA, BOMO TERJALI VPOGLED V VSE DOKUMENTE O TEM....