Izdelkov izpod okrilja mestne svetnice Barbare Gunčar z Mlake bo do volitev očitno še nekaj. Da pri njih človek pogreši bistvo,jasnost sporočil, smo se navadili. Zadnje od teh, ki ga očitno prejemajo "pooblaščeni" (tudi) novinarji je res nesmisel nesmisla.

ČE BI VERJELI GUNČARJEVI IN NJENEMU ZAPISU, BI MORAL DRŽAVNI SVET SKLENITI O POBUDI ZARADI GLASOVANJA - DRŽAVNEGA SVETA!? NOROST PRVE VRSTE: ŠLO JE SEVEDA ZA DRŽAVNI ZBOR ....DEJANSKO PA ZA PRAVNO PRAZNINO, O KATERI NAJ BI SE IZREKLO USTAVNO SODIŠČE. PO DOMAČE POVEDANO: NA PRAVNE PRAZNINE PRI USTANAVLJANJU NOVIH OBČIN JE OPOZORILA PRAV KRANJSKA OBČINA IN TUDI USTREZNA PRAVNA SLUŽBA DRŽAVNEGA ZBORA. KAKO SI JE PA TO SKUŠALA PRIKROJITI GUNČARJEVA V SVOJ PRID, JE DRUGA PESEM. NESPORNO PA VELJA, DA IMAMO ŠE VEDNO VSO ZAKONODAJO O USTANAVLJANJU NOVIH OBČIN VELJAVNO., IN DA - TU PA LAHKO CELO GUNČARJEVI PRITRDIMO - MARSIKATERI PREDPIS NI RAVNO ZGLEDEN, DRŽI. KER PA ONA NE UPA, ZMORE, NOČE NASLOVNIKOV SVOJIH UMOITVOROV USTREZNO OBVEŠČATI O TEM, KAJ KDO SPREJEMA, SMO PRISKOČILI NA POMOČ. TOLE JE SPREJEL DRŽAVNI SVET IN - MIMOGREDE - LAHKO TRAJA LETA IN LETA PREDEN BO TU KAJ NOVEGA....

Z Mlake, bi nas "nekdo" rad imel za bedake, ampak....res se volitve bližajo! In morda se celo zgodi, da vsem ne bo uspelo priti niti v mestni svet, kaj šele parlament. Odloča pa število glasov in zato nismo preveč prepričani....v tej državi neumnost dobesedno cveti prav v politiki...IN SI ČLOVEK V NEKEM TRENUTKU ZAŽELI, DA BI ODCEPITEV USPELA IN BI BILA MLAKA "NOVI KUMROVEC" NOVE OBČINE .....TAKO DALEČ SMO!!!!