Portal Necenzurirano nam resno konkurira: mi smo na Bledu med počitnicami odkrili Janševo družino v državni vili, oni pa so zdaj kmetijskega ministra s soprogo razkrinkali "do golega":

1.

Brezplačno sta preživela vikend v hotelu kranjskega kriptomilijonarja Damijana Merlaka, ki sicer rad skrbi za svoj "sloves" super bogataša tudi s prizori z njegove jahte (PopTV)

2.

Ko so odkrili njuno letovanje, se je minister in kandidat NSi za poslanca nesramno zlagal, da je pozno dobil račun ipd. Dejansko ga je plačalo (nekoč) kranjsko podjetje KŽK, ki je z istim ministrom te države v - sporu. V to so bili prisiljeni, trdijo....ker so se ga pač bali...

3.

KRANJSKA ZGODBA KRANJSKIH AKTERJEV. KŽK JE BIL NEKOČ SOCIALISTIČNI KOMBINAT, KI SO GA RAZKOSALI IN DELČEK JE KONČAL PRI MERLAKU, KI SE JE ŽELEL BAVITI S KMETIJSTVOM. POZNEJE GA JE PRODAL, A OSTAL VPET V ZGODBO S PODJETJEM, KI JE NA KONCU V NJEGOVEM HOTELU PORAVNALO RAČUN ZA - MINISTRSKI PAR. POVEZANA OSEBA, KI JE "ZRIHTAL" LETOVANJE NA GORENJSKEM PA MERLAKOV ZAUPNIK, Z NJIM POVEZANA OSEBA....

4.

DOPUST JANEZA JANŠE JE NEPOJASNJEN DO DANES. NE VE SE, KDO JE PLAČAL RAČUN JANEZU JANŠI IN NJEGOVI DRUŽINI, POSTOPEK VODI INFORMACIJSKA POOBLAŠČENKA. PODATKOV NOČE IZDATI SDS - OV DIREKTOR JGZ BRDO, KI UPRAVLJA VILO ZLATOROG KJER JE DVE LETI DVAKRAT BIVAL JANŠA Z DRUŽINO.

VSAKA PODOBNOST JE ZGOLJ NAKLJUČNA....