Poglejmo dejstva iz časa vodenja kluba Bena Fekonje/Miroslava Matijaševiča a tudi Aleksandra Vrtača, Tomaža Mežka (ponovno kandidirata tudi onadva), Sandija Dornika (podpredsednik kluba od torka?). KLUB ZADNJIM TREM PO PREVERJENIH PODATKIH DOLGUJE ALI JE DOLGOVAL OKOLI 350 000 EVROV ZDAJ. Toda: posel iz leta 2018 dokazuje, da je iz Triglava odtekalo ogromno denarja v Republiko Srbsko = podjetju, ki ni na seznamu FIFA agentov in je torej samo treba odgovoriti na vprašanje: kaj je to podjetje storilo za NK Triglav, ko pa med stroški piše, da so 360 000 evrov plačali za posredovanje pri prestopih. FIFA JE TU JASNA: SAMO REGISTRIRANE AGENCIJE LAHKO POSREDUJEJO PRI PRESTOPOIH...Kdo je torej banjaluški partner, posrednik ali kaj drugega?

To so zapisi, ki niso uradni - a so zgovorni. Podjetje, kamor sta nakazovala denar Real Madrid in NK Triglav (ni ugotovljeno za kateri prestop) je v Baja Luki. Toda njegov direktor Zoran Lemić je del FIFA agencije za posredovanje pri prestopih kot lahko vidite na najbolj znani spletni strani v nogometu, ki obravnava vse prestope, vse agente ipd.

UNIVERSAL SPORTS GROUP zveni precej podobno kot podjetje, kamor je Triglav pošiljal denar. Pa bi ga smel?

*če sta bili nakazili za prestope, sta bili 5x previsoki glede na to, koliko lahko agent prejme za prestop (največ 10%) VPRAŠANJE ZA FIFA/NZS

*če so bila nakazila za storitve, kakšne so bile? VPRAŠANJE ZA DAVKARIJO

*če je taka vsota bila razdeljena, ali je kdo od te vsote prejel npr. provizijo za posel in je dotični doma v Sloveniji ali celo v Kranju? Tega ne trdimo, niti ne vemo, ker je šlo lahko za gotovino ali plačilo iz Banja Luke kam drugam.

*če k temu dodamo še 20 000 drugemu podjetju v Banja Luki, ki je znano /vsaj lastnik/ športnemu direktorju Triglava Siniši Brkiću, smo pri 320 000 evrih provizij, plačil storitev

VSE TO BOSTA VERJETNO ZNALA DO SKUPŠČINE V TOREK POJASNITI BIVŠI PREDSEDNIK IN BIVŠI IN SEDANJI PODPREDSEDNIK. KOT TUDI DOLGOVE DO ČLANOV VODSTVA KLUBA VRTAČA, MEŽKA, DORNIKA, KI ŽELI BITI KAR PODPREDSEDNIK.

TRMA NE TRDI, DA JE BILO KARKOLI NAROBE. TRMA NE OČITA NIČESAR NIKOMUR. IMAMO PA VPRAŠANJA IN SMO JIH IMELI 2020, KO NI BENO FEKONJA KOT PREDSEDNIK NITI NA ZAHTEVO PREDSEDNIKA NADZORNEGA ODBORA KLUBA PODGORŠKA (TAKO KOT BENO ČLAN, VIDNI FUNKCIONAR SD...) KANDIDATU ZA PREDSEDNIKA MIRANU ŠUBICU POKAZAL NITI ENEGA SAMEGA DOKUMENTA!!!

ČE JE VSE ČISTO, UREJENO, ZAKONITO - ZAKAJ TAKO RAVNANJE ODGOVORNIH, KI SO VPLETENI V TAKE POSLE KOT SMO GA OPISALI?

Nasvet našega sogovornika, odličnega poznavalca financ nogometnih klubov in tudi slovenskega nogometa: "Takoj mora svoje delo opraviti policija in davkarija! Zato, da bo razjasnjeno kar je zamegljeno in zato, ker so vsi indici, da je taka aktivnost države nujna!" NIHČE NI KRIV, DOKLER MU KRIVDA NI DOKAZANA = OSNOVNO NAČELO PRAVA. IN ČE JE POSLOVANJE BILO IN JE BREZ NAPAK, SO NAŠA OPOZORILA SAMO PRIKAZ LE TEGA.

BREZ KOMENTARJA.