Najprej: je cinizem in je cinizem na kvadrat. Včeraj sem si ogledal dvoboj mladih nogometašev Triglava /stari deset in devet let/. Užival sem, skupaj s starši, Džokotom, sodnikoma, žogo. Bilo je lepo. Potem sem prebral tekst na spletni strani mojega kluba. Tistega, ki staršem iz denarnic jemlje vsak mesec veliko in vedno več - zmanjšuje pa plačilo trenerjem, povečuje članarino!?! Če bi bili vsaj tiho, bi bil tudi jaz: nočem biti zoprn do dveh pridnih trenerjev. In še tole: Triglavova "devetka" je zaklad talentov, a tega ne vedo:

1.Predsednik kluba jeBeno Fekonja: v Tenetišah ga ni bilo, a ni nič čudnega - v političnem čakanju na poslanski sedež in med cenzuriranjem spletne strani Triglava ni prostora za najmlajše lastnega kluba.

2.Podpredsednik Miroslav Matijaševič: odgovoren za NOGA, nogomet mladih in večni predavatelj, kako naj bi bilo, če bi bilo in ko bo bilo in naj bi bilo. Pa tudi ni problema s tem: jim bo že na sestankih povedal, da denarja ni in bo zato treba plačati več....

3.Športni direktor Robert Misja: v Tenetiše ga ni bilo in starši povedo, da ga sploh nikdar ni na tekme. Nima časa, ker se ukvarja z laganjem igralcem in javnosti o "službeno odsotnih dopustnikih"! Moral bi biti tam, ker mu ne bo vedno nekdo nekoga pripeljal v klub, ker mu ne bo vedno nekdo povedal, kako je in kako naj bi bilo. Žalostno, a resnično....

4.Pisec na spletni strani: poročilo o tekmi preberite tukaj! Fantje obeh ekip so se trudili, starejši so uveljavili premoč in starost, a nadarjenost in nogometne lastnosti so bile na strani poraženih - imeli so celo več žoge v posesti in pokazali za devetletnike res veliko. Trenerju Gregorju iskrene čestitke!!!

Za konec: Triglav sloni na mladih, oziroma je slonel od leta 2002-2012 (to odgovorno trdim)! Če kdo misli, da je klub zaradi tega da bo predsednik naredil politično kariero in zaradi tega, da socialno skrbimo za odrasle ljudi in ustvarjamo lažne veličine s funkcijami in ne delom - potem počakajmo. Na tekmi devetke in desetke NI BILO NIKOGAR OD ODGOVORNIH!