Maribor je prišel v Kranj z "rezervno postavo". Kaj nas briga: nastopali so pod svojim imenom, mi pa tudi. In dobili so po grbi, kot se reče. Treba je dodati: več kot zasluženo! Če je liga res tako slaba, da si to upajo, potem od danes mislijo drugače. Ker niso bili veseli le Kranjčani, ampak tudi Ljubljančani.

Triglav je odigral tako kot mora in zmore: odgovorno! Čvrsto (odličen Pokorn, obramba v celoti, napadalca prehitra za počasna branilca vijolic). Pustimo ob strani tri zadete vratnice gostov, mi smo pa imeli tri smrtne priložnosti za gol. Koga briga, štejejo goli in potem točke. Izkazalo se je, da napoved TRME o boju za osmo mesto drži: Triglav ima za to pravo moštvo. Pohvale za taktiko in izvedbo trenerjem, Triglavani so s 4-4-2 povsem drugačno moštvo. Tudi zaradi tujca, ki je kakovosten igralec in tudi zaradi mladih, ki prihajajo (Šturm, Klemenčič, jutri Udovič in drugi). Ni pa treba biti preveč ohol in je nujno dodati, da nas je hotela žoga kot že dolgo ne. Vse, kar je bilo potrebno dobrega dobiti in storiti, smo dobili in storili.

Maribor sestavlja ekipo kot ve in zna. Triglava pa se ne sme podcenjevati. Če smo pravi, lahko z vsako ekipo v prvi ligi bijemo bitko. Rezerv je še veliko, tekem tudi. Zdaj je reprezentačni odmor za mirne priprave na Domžale kjer pa bo zopet treba ponoviti "supermotiv" zadnjih dveh tekem.