Preverjeno: finančni Gordijski vozel tistih, ki so klubu pridelali okoli 700 000 evrov neporavnanih obveznosti (uradni podatek še čakamo, a smo dobili to številko na osnovi "globokega grla", ki pozna skrivnostno poslovno poročilo za 2020), je prepleten kot so prepleteni interesi: VELIKI PODJETNIK IN BOGATI POSLOVNEŽ ALEKSANDER VRTAČ JE NAMREČ LETOS ODKUPIL ENO OD TERJATEV DO KLUBA, VREDNO OKOLI 50 000 EVROV IN TAKO JE POSTAL UPNIK. OBENEM BO NA SKUPŠČINI KOT SPONZOR IMEL 10 GLASOV, DA GLASUJE O SEBI KOT - KANDIDATU ZA UO KLUBA! ENAKO VELJA ZA FINANČNIKA KLUBA TOMAŽA MEŽKA (TUDI ON PRIČAKUJE 50 000 OD KLUBA OZIROMA JE TO DOLG KLUBA DO NJEGA, ČE MORDA NI TUDI NJEGOVE TERJATVE KUPIL KDO DRUG IPD. A VSE POSEKA KANDIDAT ZA PODPREDSEDNIKA SANDI DORNIK - ON PRIČAKUJE PO POGODBI Z BENOM FEKONJO (OBA STA KANDIDATA ZA VODENJE KLUBA ŠE NAPREJ) PREKO 200 000 EVROV.

To je ostalo od kluba kjer starši otrok pišejo takole kot povzemamo spodaj. Starši naj torej plačajo, ker klub nima niti za tekmovalne drese, kandidati za funkcije pa čakajo svoje (posojene, odkupljene) desetine tisočev evrov? Halooooooooooooooooooooo?

NE GRE VEČ ZA TO, KDO BO VLADAL, GRE ZA MORALO IN ODGOVORNOST. KI JO BO PREJ ALI SLEJ NAŠLA DAVKARIJA ALI POLICIJA, O TEM NI DVOMA. KDO JE S KOM V FINANČNIH ZGODBAH, ČE PA KR KIM DŽONG UN (GLEDE NA TRAJANJE NJEGOVEGA VODENJA KLUBA...) PIŠE, DA JE VSE V REDU, DA KLUB POSLUJE Z DOBIČKOM? KJE JE BILANCA/URADNO POROČILO 2020 IN ZAKAJ PRED SKUPŠČINO NIHČE NI VIDEL TEGA DOKUMENTA. KDOR GA JE PA TRDI: STANJE JE GROZLJIVO! KAKO GOSPOD VRTAČ VERIŽI Z DENARJEM V KLUBU? KAKO FINANČNIK MEŽEM ŠE NAPREJ ŽELI VODITI KLUB, KO PA JE FINANČNO STANJE RES GROZLJIVO? KAKO SI NEKI IGOR MAROŠA, SANDI DORNIK IPD. GOSPODJE IZ LJUBLJANE IPD. DRZNEJO KANDIDIRATI ZA VODILNE V KLUBU KJER JIH DOBESEDNO NIHČE NE POZNA? TO SO VPRAŠANJA ZA MORALNE IN ODGOVORNE LJUDI.

STE OPAZILI, DA KAJ PIŠEMO O IGRALCIH? O NOGOMETU? TUDI TO PRIDE NA VRSTO, BREZ SKRBI. LAHKO ŠE ENKRAT OMENIMO NAVIJAČE IN STARŠE OTROK - NAJBOLJ MNOŽIČNI SKUPINI PRISTAŠEV KLUBA. VESTE KOLIKO GLASOV IMAJO ONI NA SKUPŠČINI - 8 /STARŠI - NAVIJAČI NIČ.../. ALI TOLIKO KOT TISTI, KI SE PODPIŠE POD FINANČNO SLIKO NK TRIGLAV TOMAŽ MEŽEK ALI DVA MANJ KOT GOSPOD VRTAČ....