Trma objavlja delegate na skupščini NK Triglav 18.5. 2021. LAHKO SE ZGODI, DA JIH BODO PO TEJ OBJAVI ZAMENJALI, A NI POMEMBNO. BREZ KAKEGA ETIKETIRANJA: ISKRENE ČESTITKE BENU FEKONJI&MIROSLAVU MATIJAŠEVIČU IPD. Povedano v prispodobi: Josif Visarjonovič Stalin bi bil vznesen od demonstraciji demokracije v NK Triglav Kranj oziroma ob zakulisni igri za prevlado v javnem klubu!

Zakaj je temu tako? Zato, ker vladajoča oligarhija voli samo sebe, zato, ker naberejo 60% glasov "miže". Komu delamo krivico s takimi ocenami? PREBERITE SEZNAM KANDIDATOV, KI GA JE OBJAVIL NK TRIGLAV SAM NA SVOJI SPLETNI STRANI!

Analiza te mojstrovine a la Stalin je tale:

Delegati so - kandidati! Igor Maroša (Merkur) bo glasoval sam o sebi. Draško Mišo Bunič bo glasoval sam o sebi. Tomaž Mežek bo glasoval sam o sebi. VSI TRIJE SO KANDIDATI ZA UO KLUBA V KATEREM SO ŽE ZDAJ IN SO DELEGATI, KI IMAJO SKUPAJ 18 GLASOV.

Sponzorji kluba nimajo (vsi) imen, imajo pa 30 glasov. Jurij Jaš predstavlja Impakto in bo glasoval sam o sebi. Aleksander Vrtač predstavlja AH Vrtač in bo glasoval sam o sebi. In kdo je Iskra Mehanizmi in od kdaj je sponzor kluba? In od kdaj je to Impakta? JASNO JE, DA BO ZA VERODOSTOJNOST SKUPŠČINE IN GLASOVALNIH PRAVIC TREBA DOKAZATI SPONZORSTVO S POGODBAMI, PODPISANIMI KAJPAK. IN NE DATIRANI ZA NAZAJ MORDA, KER JE TO KAZNIVO DEJANJE. NAVIJAČI TRIGLAVA PA SE LAHKO VPRAŠAJO: IMAMO SPONZORJE IZ LJUBLJANE, IMAMO DRUGEGA ČLOVEKA MERKURJA V UPRAVI, IMAMO SILNO BOGATEGA SANDIJA VRTAČA - KLUBU PA OTROCI MORAJO PLAČEVATI DRESE, DA SPLOH LAHKO IGRAJO TEKME?

VSI NAŠTETI BODO IZGLASOVALI - ČE BODO HOTELI - KAR BODO HOTELI IN KOGARKOLI BODO HOTELI. IMAJO 48 %GLASOV. A V BISTU JIH IMAJO 70 IN VEČ, KER BODO "ZAPOSLENI" GLASOVALI ZANJE, DA O USTRAHOVANIH IN PODLOŽNIH TRENERJIH NE PIŠEMO. IN NE SMEMO POZABITI MARJANA TKALCA, PREDSTAVNIKA PODPORNIH ČLANOV....KI JE ŽE LANI DAL PREDLOG POD KATEREGA SE PODPIŠEJO VSI NAŠTETI IN ŠE KDO IN GA LAHKO STRNEMO TAKOLE "UNIČITE TRMO, TRMATORJA ŠUBICA IN BO VSE LAŽJE"!

JASNO: BENA FEKONJO ZA ČLANA UPRAVE. JASNO:MIROSLAVA MATIJAŠEVIČA ZA ČLANA UPRAVE. JASNO: SANDIJA DORNIKA ZA PODPREDSEDNIKA. ČE PA BO TO JANEZ ČERNE, PODŽUPAN KRANJA, POTEM PA JE ZADEVA JASNA TUDI PO TEJ PLATI - OBČINA PODPIRA TO POČETJE, MU DAJE Z NJEGOVO KANDIDATURO LEGITIMNOST.

Najprej in predvsem: dopuščamo možnost, da je vse to zakonito čeprav spominja na volitve socialističnih dikatatur kjer je bila udeležba na volitvah 101% - če je tako odločil diktator. In kdo je tu "ovca"? DEMOKRACIJI JE ZADOŠČENO, RAJA PA NAJ BEDASTO BULJI .... TAKO DELUJE SISTEM!