DNO DNA: TRIGLAV IMA PO URADNIH PODATKIH BLOKIRANE RAČUNE, NE MORE POSLOVATI! TOMAŽ MEŽEK JE GLAVNI FINANCAR KLUBA, KI JE /BIL/ PODJETNIŠKO IN LASTNIŠKO POVEZAN S PREDSEDNIKOM KLUBA, KI SO GA PRIPELJALI KOT POPOLNEGA ANONIMNEŽA. FRANJO RADIKOVIĆ JE FORMALNO PRIPELJAL KLUB V BLOKADO POSLOVANJA, A DEJANSKO SO GLAVNI IGRALCI TISTI, KI ZAPUŠČAJO KLUB!! BENO FEKONJA, NA PRIMER. DOLGOLETNI PREDSEDNIK PA DIREKTOR, KI NAJ BI MARSIKAJ K TEJ LUKNJI PRISPEVAL...Grozljivo je to, da trenerji ne dobivajo plačil in dogajajo se prave drame, klub pa je dosegel dno dna - MU GROZI STEČAJ? NI PREVERJENO, ALI JE DRŽAVA /FURS, DURS/ S KAZNIJO 100 000 EVROV POVZROČILA, DA NA DAN PRIHAJAJO ZGODBE BIVŠIH IGRALCEV TRIGLAVA, KI SO TUDI UPNIKI (NPR DARE VRŠIČ)....NJIM GOVORIJO: DENARJA NI!

Jasno je, da težave terjajo vključitev vseh, ki lahko Triglavu pomagajo. SANDI DORNIK KOT PODPREDSEDNIK IN LASTNIK SANJSKE POGODBE, KI JE SEVEDA POSEBNOST: TRIGLAV MU MORA VRNITI SLEHERNI POSOJENI CENT IN ZRAVEN IMA PRAVICO DO ODSTOTKA VSEH PRIHODKOV IPD. TO JE DELO BENA FEKONJE....KOLIKO JE DORNIK ŽE PREJEL???

TRIGLAV NE MORE VEČ PORAVNATI SVOJIH OBVEZNOSTI - TODA LUKNJA JE BILA KOPANA DOLGA LETA IN ZDAJ JE SEVEDA VPRAŠANJE SAMO ENO: ALI BODO KONČNO ODŠLI GROBARJI ALI NE? IN KO BODO, ALI BO TRIGLAV PREŽIVEL, ALI NE? /SE NADALJUJE/